Trouwringen Specialisten

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Trouwringen Specialisten

    0180 618 445

Uw geluk onze Passie

Trouwringen zijn de bezegeling van de mooiste verbintenis uit uw leven. Het is dan ook belangrijk dat deze trouwring de liefde tussen u en uw partner vertaalt.

Vijf topmerken
TrouwringSpecialisten staat voor exclusiviteit, kwaliteit en service.
Dit komt tot uiting in onze spectaculaire trouwringencollectie met de topmerken Christian Bauer, Meister, Martinshof , Colom en Desiree. Sterke merken met een uitgebreid assortiment bijzondere ontwerpen. Gemaakt van de mooiste edelmetalen, afgewerkt met de fijnste diamanten .
De TrouwringSpecialisten helpen u bij het uitzoeken van de juiste trou
wring. Met passie krijgt u het juiste advies. Zo weet u zeker dat u met een prachtig paar trouwringen uw huwelijk ingaat.


Bezegeld met een ring
Wie trouwt, gaat een verbintenis aan voor het leven. Die wordt bezegeld met een trouwring. Die ring dient daarom met zorg en aandacht uitgezocht te worden. TrouwringSpecialisten is ontstaan vanuit de behoefte van drie juweliers om trouwringen en hun dragers, de aandacht te geven die zij verdienen. In alle rust een prachtig paar uitzoeken of laten maken. Een ring die je op het lijf is geschreven en gezien mag worden.
Rust, maatwerk, exclusiviteit

TrouwringSpecialisten bestaat uit drie professionals die staan voor kwaliteit. In Den Haag, Rotterdam en Breda zijn de vestigingen te vinden.
Marcel Gordijn, Arthur Ettema en Wiliam Albers nemen de tijd om te ontdekken wie u bent en welk type trouwring het beste bij u past. Zij plannen met u een afspraak, zodat u in alle rust kunt passen, voelen en bekijken zonder gestoord te worden door andere klanten.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 800

Contact

Middenbaan 57
2991 CS Barendrecht
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0180 618 445
Fax:
KVK-nummer: 24476745Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker