Mignon Juwelier Stijl in Trend

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Mignon Juwelier Stijl in Trend

    0135213106

Mignon juwelier Stijl in trend 'n sieraad voor U

Eigen atelier


Ontwerp je eigen ring bij Mignon Juwelier & Stijl in Trend
Het is best een spannend proces. Begrijpen de juwelier en de goudsmid mij wel? Hoeveel kost mij dit? Wat is er allemaal mogelijk? Hoe zal ik dit aanpakken? Heel logisch dat je dit soort vragen te binnen schieten. De ring heeft immers een speciale betekenis en heb je al zo lang aan je hand dat je daar toch niet zomaar iets anders van laat maken. Toch past hij niet helemaal meer bij je smaak van dit moment. En zou het wel erg leuk zijn om iets anders te laten ontwerpen. Zodat het wel weer één geheel wordt met je (eigen) stijl. Op dat moment zou ik zeggen: "Probeer het eens!"

Na het besluit je ring te laten vermaken, is het verstandig op zoek te gaan naar een bedrijf dat dit voor je kan realiseren. Een persoon die jou begrijpt. Die snapt wat jouw stijl is en waar jij je prettig bij voelt. Je hebt de mogelijkheid onze juwelierszaak te bezoeken en naar onze goudsmid Sandra van Valkengoed te vragen. Sandra is technisch onderlegd en kan je veel informatie geven over het gebruik van het materiaal. Hoe reageert het en wat is er allemaal mee mogelijk? Ook kan Sandra je veel informatie geven over eventuele edelstenen. Wie weet of er ook nog wel een extra betekenis in het ontwerp kan worden gelegd. Na het ontwerp te hebben besproken, kun je het besluit nemen je ring te laten vermaken. Dit duurt een paar weken. Het is immers handwerk en dat vergt enige tijd! Maar dat heb je er vast voor over als je weet dat het een speciaal voor jou vervaardigd sieraad wordt. Eén dat helemaal aansluit bij je zijn! Dat je kunt koesteren en misschien kun je er wel een beetje mee pronken. Dat mag best!

In principe is alles mogelijk. Mocht je meer willen weten of vragen hebben, loop dan eens bij ons binnen. Wij helpen je graag!

Met vriendelijke groet,
Mignon Juwelier & Stijl in Trend

Lees meer

Video's

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
- (Elke 1e zondag vd maand)

Dorpsstraat 15
5061 HH Oisterwijk
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0135213106
Fax:
KVK-nummer: 1804325600Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Mignon Juwelier Stijl in Trend Waardering 9.8 van maximaal 10 op basis van 17 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker