Trouwringroute Schoonhoven
Trouwringroute Schoonhoven

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Trouwringroute Schoonhoven

    +31623971290

'Met De Trouwringroute slaag je altijd'

Sta je op het punt om in het huwelijksbootje te stappen? Dan mag het niet aan een bezoek aan Zilverstad Schoonhoven ontbreken nu de Schoonhovense goudsmeden en juweliers jou en je partner de Trouwringroute presenteren.

De routekaart leidt jullie door de historische straatjes van Schoonhoven. Onderweg bewonderen jullie de vele collecties trouwringen. Eens worden over de keuze kan onder het genot van een hapje en drankje, óf ijs. Bij de Trouwringroute zit een kortingcoupon gesloten die ingeleverd kan worden bij verschillende horecagelegenheden, o.a. bij het Schoonhovense infocafé Proef – een theesalon met een heerlijk aanbod aan ambachtelijk ijs.

Vind je weg
De route start bij een begrip in Schoonhoven: de Veerpoort. Die plek biedt ook gratis parkeergelegenheid. In de Veerstraat loop je binnen bij SchoonJuweel. Wanneer je linksaf slaat, is de Haven niet te missen. Hier vind je Rikkoert Juweliers en even verder Goud- en Zilverwerk Schoonhoven. Geniet van de blik op de oude pandjes als jullie doorlopen naar de Lopikerstraat. In deze straat zijn zowel bekende winkelketens als boetiekjes gevestigd. Jullie vinden hier Juwelier De Eenhoorn en het atelier van Marjon Kappers. Je slaat linksaf om ook de collecties van HemelsGoud te bewonderen!

Maak je dag compleet
Schoonhoven heeft naast de pareltjes van goudsmeden en juweliers, nog meer te bieden om jullie dagje uit compleet te maken. Kijk onder Meer in Schoonhoven... voor andere niet te missen adresjes.

Lees meer

Contact

Schoonhoven
Zuid-Holland, Nederland
Tel: +31623971290
Fax:
KVK-nummer: 57323186Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker