Josina den Burger
Josina den Burger

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Josina den Burger

    +31629097097

Trouwambtenaar Josina voor een prachtige ceremonie

Sinds ruim 15 jaar ben ik Buitengewoon Trouwambtenaar en heb ondertussen met heel veel genoegen en plezier meer dan 3000 ceremonies gedaan, ik vind het het mooiste en leukste beroep van de wereld en de er alles aan om de ceremonie helemaal passend te maken op jullie!.

Ervaring: 30 jaar professioneel zangeres, (1e Nederlandse protestzangeres in de jaren 60-70) daarna voornamelijk Jazz, had eigen band, maakte platen en trad over de hele wereld op ook in tv shows en radioprogramma’s, In Nederland eigen radioprogramma en tv show(José b.b.h.h) in de jaren 70.

Terwijl ik mijn carriere als zangeres aan het afbouwen was, werd ik gevraagd om in Ouderkerk huwelijken te gaan sluiten, Dit opende een totaal nieuw perspectief, in het verlengde van het zingen kon ik mijn ervaring van het omgaan met veel verschillende mensen en achtergronden goed gebruiken. Het resulteerde dat ik nu ook in heel Amsterdam en daarbuiten huwelijken sluit. Ook in het Buitenland. Samen met het schilderen (Professioneel beeldend kunstenaar/academisch gevormd, Famous Artists Schools of America) zijn beide vormen van expressie, de een (schilderen) is iets wat je alleen staat te doen, de ander (huwelijken sluiten) is iets wat je samen doet. Beide geven positieve energie waar ik me volledig aan overgeef. Ik doe dit met al mijn passie, enthousiasme en liefde om van elke ceremonie echt een feest, een prachtige gebeurtenis en een heel erg blij en tevreden bruidspaar te maken!

Josina den Burger
Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand
Beelden Kunstenaar

Lees meer

Video's

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 625
  • Reiskosten
    EUR 30 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: +31629097097
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker