De Bijzondere Trouwambtenaar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

De Bijzondere Trouwambtenaar

    0657061311

Bijzondere ceremonie met een bijzondere Ambtenaar

Wie ben ik?
Mijn naam is Thijs Meijers en ben woonachtig in Limburg.
In 2000 ben ik beëdigd als Babs, Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke stand. Ik heb in de loop der jaren vele huwelijken en partnerschapregistraties gesloten.
Vele verschillende nationaliteiten en verschillende culturen hebben hun Ja-woord voor mij gegeven. Dames en herenhuwelijken het maakt mij niets uit.
Ook hebben allerlei leeftijdsgroepen van mijn diensten gebruik gemaakt variërend van 20 jaar tot 70 jaar. Verschillende Nederlandse bruidsparen welke woonachtig zijn Duitsland of België hebben hun unieke dag meegemaakt met mijn persoonlijke diensten. Ik maak geen gebruik van een standaard speech maar schrijf mijn verhaal uit hetgeen mij door het bruidspaar wordt vertelt.
De diversiteit is groot en ontzettend spannend en nooit is er een ceremonie hetzelfde.

Trouwen op locatie.
Jullie willen trouwen op een andere mooie locatie?
De meeste gemeenten in Nederland kennen vastgestelde trouwlocaties,
deze zijn door Burgemeester en wethouders aangewezen buiten het gemeentehuis, als "Huis der Gemeente".
Willen jullie trouwen op jullie eigen droomlocatie, welke niet door de gemeente is vastgesteld als Trouwlocatie, misschien in een bos of op het strand of op een plek die jullie dierbaar is. Daar heb ik een oplossing voor gevonden.
Voor het wettelijke huwelijk ga je naar het gemeentehuis in je eigen gemeente, waar in de meeste gemeenten een deeltijd, afhankelijk van de dag, is gereserveerd om gratis te trouwen. Dit is vrij snel gebeurd en kan zonder ceremonie. Het ja-woord de Akte ondertekenen en klaar. Daarna kom ik in beeld.
Op een later tijdstip voltrekken wij helemaal volgens jullie eigen wensen alsnog jullie droomhuwelijk. Ook zal ik een eigen Trouwakte meenemen die jullie en de getuigen en ikzelf zullen tekenen. Jullie eigen datum, jullie eigen tijdstip en jullie eigen, met mij, samengestelde ceremonie. Hiermee creëren we jullie eigen unieke huwelijksceremonie op jullie eigen droomlocatie.

Jullie willen trouwen in het gemeentehuis?

Ik kan als beëdigd trouwambtenaar jullie huwelijk voltrekken in de trouwzaal van jullie gemeentehuis of andere locatie die door de gemeente is aangewezen als trouwlocatie.
Jullie kunnen er op rekenen dat ik een gemotiveerde en geïnspireerde man ben die veel tijd besteed aan de voorbereiding van het huwelijk.
Openheid en betrokkenheid en persoonlijke benadering vind ik belangrijk in dezen.


De Ceremonie.
Jullie ideale huwelijksplechtigheid Hoe ziet ze eruit?

Bruidsparen besteden vaak veel zorg aan de aankleding van de dag, maar aan de huwelijksvoltrekking, het moment van deze dag waar het allemaal om draait, wordt heel vaak maar weinig aandacht gegeven.
Omdat bij heel veel gemeentes in ons land weinig of niets te kiezen is.
De trouwlocaties zijn dikwijls sombere trouwzalen van een gemeentehuis
waar je in de echt wordt verbonden, met veel geluk door een leuke trouwambtenaar. De persoonlijke inbreng van het bruidspaar wordt niet meegenomen in de ceremonie omdat dit wellicht te veel tijd in beslag neemt.
Vaak is de toespraak van de ambtenaar onpersoonlijk en eentje van dertien in een dozijn. Willen jullie dit niet dan nodig ik jullie uit om met mij contact op te nemen. En hebben jullie een voorkeur voor een andere taal dan Nederlands dan is dit mogelijk. Hebben jullie reeds kinderen, dan kan de ceremonie zo aangepast worden dat de kinderen samen met de ouders "trouwen" . Hiervoor heb ik een speciale ceremonie ontworpen.

Herbevestiging van jullie Huwelijk is ook mogelijk.

Lees meer

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Heerbaan 1m
6061EB Posterholt
Limburg, Nederland
Tel: 0657061311
Fax:
KVK-nummer: 14119108Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met De Bijzondere Trouwambtenaar Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 10 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker