Jullie Ceremonie - Trouwambtenaar
Jullie Ceremonie - Trouwambtenaar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Jullie Ceremonie - Trouwambtenaar

    06-42091748

het ja woord op maat met liefde voltrokken

Hoe belangrijk is de trouw-ceremonie op de dag dat je gaat trouwen? Is het een ’verplicht’ ritueel; snel even ‘ja’ zeggen op het gemeentehuis? Of…………is het ja-woord een belangrijk moment op jullie trouwdag en willen jullie wél de aandacht krijgen die bij jullie past? Dat kan tegenwoordig met een eigen uitgekozen trouwambtenaar op de mooiste locaties, waarbij (bijna) alles mogelijk is.

Ik voer meerdere gesprekken met jullie, stem de ceremonie geheel met jullie af en benader door jullie opgegeven ‘informanten’ om nóg meer te weten te komen over jullie. Zo kunnen jullie ontspannen genieten van jullie ceremonie waarbij jullie jezelf helemaal zullen herkennen. Een ja-woord waar iedereen nog lang over napraat omdat ‘Jullie Ceremonie’: Gezellig, Goed, Gelukkig, Getrouwd en Gezoend is! Mijn naam is Mascha van Kakerken. Ik ben werkzaam als trouwambtenaar voor de Gemeente Moerdijk en landelijk, met Jullie Ceremonie. Om bruidsparen te mogen trouwen in andere gemeenten, moet ik voor één dag benoemd worden in die gemeente. Dat kan in vrijwel alle gemeenten in Nederland. De administratie hieromtrent neem ik graag uit handen van bruidspaar.

Ik ben een echte Brabantse met een vrolijk karakter. Goedlachs, maar op de juiste momenten ook serieus. Zelf ben ik getrouwd, heb een grote, hechte vriendenkring en een druk sociaal leven. Verder ben ik secuur, doeltreffend en enthousiast. Ruimdenkend, integer en informeel, zijn de sleutelwoorden waarmee ik een goed trouwambtenaar wil zijn. Jullie wensen zijn leidend. Juist de vele verschillende wensen van zoveel verschillende bruidsparen maakt voor mij de taak als trouwambtenaar zo bijzonder. En zijn jullie er nog niet aan uit hoe je de ceremonie precies invult? Ik denk met jullie mee! Ik houd van een moderne, warme en persoonlijke toespraak tijdens de ceremonie waarbij een lach en soms een traan op hun plaats zijn.

Graag maak ik de trouwceremonie voor jullie een bijzondere moment in jullie leven. Mijn doel is een bijdrage te leveren aan een onvergetelijke trouwdag. En wat is hierop jullie antwoord? Heel graag tot ziens, lieve groet Mascha

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 540
  • Reiskosten
    EUR 19 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak (Binnen 24 uur antwoord)
dinsdag
Op afspraak (Binnen 24 uur antwoord)
woensdag
Op afspraak (Binnen 24 uur antwoord)
donderdag
Op afspraak (Binnen 24 uur antwoord)
vrijdag
Op afspraak (Binnen 24 uur antwoord)
zaterdag
Op afspraak (Binnen 24 uur antwoord)
zondag
Op afspraak (Binnen 24 uur antwoord)

Breda
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 06-42091748
Fax: Tel. 076-5420671
KVK-nummer: 53498763Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker