Trouwambtenaar 4 All - Jolanda van de Geer
Trouwambtenaar 4 All - Jolanda van de Geer

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Trouwambtenaar 4 All - Jolanda van de Geer

    0488 - 451731

Een huwelijksceremonie geheel naar jullie wens

Mijn naam is Jolanda van de Geer en ik ben een beëdigde BABS sinds 1999.
Een BABS is een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en ik ben als BABS werkzaam in een Gelderse gemeente, waar ik in de loop der jaren honderden huwelijken heb mogen sluiten op diverse prachtige locaties. Tevens mag ik als externe BABS huwelijken voltrekken in bijna alle gemeenten in Nederland.

Voor mij voelt het nog steeds als een "wereldbaan", want een tevreden glimlach op het gezicht van een bruidspaar na afloop van de ceremonie maakt mijn dag weer helemaal goed! Andersom geldt hetzelfde, jullie trouwdag moet een onvergetelijke positieve herinnering zijn!

Sinds juli 2011 treed ik ook op als zelfstandig trouwambtenaar voor met name ceremoniële huwelijken in binnen- en buitenland. Speciaal voor bruidsparen die hun trouwdag anders ingevuld willen zien, zoals bijvoorbeeld trouwen in je eigen achtertuin, op het strand of op dat ene romantische plekje.

Ieder huwelijk is en blijft uniek voor mij en ik vind het zo mooi om gelukkige mensen te ontmoeten die deze belangrijke stap durven te nemen. Nadat wij elkaar ontmoet hebben, ga ik aan de slag en daar ligt mijn grootste uitdaging: het schrijven van een persoonlijke toespraak. Ik sta open voor jullie eigen ideeën en suggesties, zodat wij er samen een mooie en stijlvolle huwelijksceremonie van kunnen maken die helemaal aansluit op al jullie wensen!

Als vlotte, moderne trouwambtenaar voltrek ik huwelijken met heel veel enthousiasme, betrokkenheid, humor en spontaniteit; een vleugje romantiek zal zeker niet ontbreken! Misschien mag ik wel jullie trouwambtenaar zijn bij jullie toekomstige huwelijkt! "Zeg ja tegen de liefde, elkaar en de trouwambtenaar!" Ik adviseer jullie graag over alle mogelijkheden, bel of mail gerust. vlotte, moderne trouwambtenaar voltrek ik op iedere locatie huwelijken en ceremoniële huwelijken met heel veel enthousiasme, betrokkenheid, humor en spontaniteit; een vleugje romantiek zal zeker niet ontbreken! Misschien mag ik wel jullie trouwambtenaar zijn bij jullie toekomstige huwelijkt! "Zeg ja tegen de liefde, elkaar en de trouwambtenaar!" Ik adviseer jullie graag over alle mogelijkheden, bel of mail gerust.

Lees meer

Video's

Contact

St. WIllibrordusstraat 31
6674 BG Herveld-noord
Gelderland, Nederland
Tel: 0488 - 451731
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker