Ceremonizo

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Ceremonizo

    +31 6 15 888 227

Vier je liefde op jullie manier

Welkom bij Ceremonizo! Zijn jullie op zoek naar een eigen manier om jullie liefde te vieren? Door te kiezen voor je eigen ceremoniespreker zorg je voor een huwelijksceremonie die bij jullie en jullie verhaal past.

Als zelfstandig ceremoniespreker en beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie trouwen en verbinden op elke gewenste plek én op de manier die jullie kiezen. Want trouwen zoals jullie dat graag willen is zoals het hoort. Of dat nou een gemeentelijke trouwlocatie is, een locatie die goedgekeurd wordt voor één dag, of op jullie plek geheel naar eigen keuze!

Ik zet me met passie in voor een ceremonie die bij jullie past. Graag luister ik naar jullie wensen en verhaal en vertaal dit in jullie woorden en sfeer. Daarin is vooral ruimte voor jullie voorkeuren. Willen jullie elkaar toespreken of hebben jullie kinderen een rol? In een gemeentehuis, op het strand, in het bos, in je eigen achtertuin of huiskamer, in en binnen- en in buitenland, of misschien wel in de vorm van een verrassingshuwelijk? Veel mag en veel kan! Stuur gerust vrijblijvend een berichtje voor meer informatie of een prijsopgave voor jullie huwelijk, of klik op de link naar de website.

Lees meer

Contact

Sterappel 55
5988 ES Helden
Limburg, Nederland
Tel: +31 6 15 888 227
Fax:
KVK-nummer: 53876571



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker