Tintelend Trouwen - Marielle Bouw-Koller
Tintelend Trouwen - Marielle Bouw-Koller

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Tintelend Trouwen - Marielle Bouw-Koller

    0610271781

Tintelend Trouwen

“They may forget what you said, but not how you made them feel!”

Wat leuk! Jullie gaan trouwen! Wat moet er veel moet er geregeld worden….!!!

Willen jullie een festival wedding? Met een relaxt buitenfeest en bloemen in je haar en lange tafels in het gras? Wordt het jullie droomplek in bijv. duinpannetje of de tuin van je ouderlijk huis, heel bescheiden met een intieme groep lieve mensen om je heen? Of toch trouwen met je blote voeten op het strand?

Tegenwoordig is alles mogelijk! Je kan trouwen op de plek waar je maar wilt! En ook nog eens met een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) die je zelf kan kiezen! Want je kiest de meest fantastische jurk, het meest prachtige pak, de meest betoverende plek voor een geweldig feest, de fotograaf die de mooiste momenten het best vereeuwigen, de bloemist die woorden om kan zetten in bloemen en ga zo maar door…. Dan kies je toch ook de trouwambtenaar die bij je past? Die je écht kan leren kennen en op die manier een zo persoonlijk mogelijke trouwtoespraak kan houden?

Met Tintelend Trouwen staat er geen stoffige trouwambtenaar voor je ... Nee! Hip, jong, fris, enthousiast en anno nu! Het huwelijk is een feest en ook het hart van de dag (de ceremonie) mag een feest zijn! Een traan die over je wang rolt van de woorden die je raken om vervolgens alweer een glimlach op je je gezicht te hebben over het volgende wat gezegd wordt. Een moment om te genieten, een moment dat voorbij vliegt. Een moment, waarvan het bruidspaar en hun gasten later misschien niet meer weet wat ik allemaal heb gezegd, maar dat wat ik ze heb laten voelen voor altijd in hun hart zit!

Het bruidspaar dat voor mij als zelfstandig trouwambtenaar kiest, kiest ervoor om tijd met elkaar door te brengen en zo tot een persoonlijke huwelijksceremonie te komen. Want tijd is informatie, informatie is inspiratie én details. Zo werken we samen naar een toespraak die bol staat van persoonlijke details, waarin  interactie belangrijk is, met woorden die raken en, last but not least, humor. De huwelijksvoltrekking wordt hierdoor uniek, bijzonder en stijlvol! Eentje om nooit te vergeten.

Wat en waar jullie ook willen, met Tintelend Trouwen zal jullie huwelijksvoltrekking bruisen!

"It's all in the details so leave a little sparkle wherever you go..."

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 725

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open (Graag op afspraak)
dinsdag
Altijd open (Graag op afspraak)
woensdag
Altijd open (Graag op afspraak)
donderdag
Altijd open (Graag op afspraak)
vrijdag
Altijd open (Graag op afspraak)
zaterdag
Altijd open (Graag op afspraak)
zondag
Altijd open (Graag op afspraak)

Spoorstraat 16
3862 AD Nijkerk
Gelderland, Nederland
Tel: 0610271781
Fax:
KVK-nummer: 57891923Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker