De Trouwspreker
De Trouwspreker

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

De Trouwspreker

    06-20546863

Jullie persoonlijke ceremoniespreker

Hi Lovebirds!

Ik ben Dennis Voorham, a.k.a. De Trouwspreker. Leuk kennis met jullie te maken!
De Trouwspreker is te boeken als (ceremonieel) trouwambtenaar / ceremoniespreker voor jullie huwelijksfeest in binnen- én buitenland!

Mijn stijl is te omschrijven als enthousiast en luchtig, waar een gezonde mix van humor en recht-in-het-hart emotie elkaar afwisselen in een persoonlijke, op maat gemaakte speech.
Aan de hand van jullie persoonlijke verhalen, anekdotes en mijn eigen observaties schrijf ik een fantastische toespraak over hoe als jullie als persoon zijn en wat jullie samenbrengt in jullie liefdesverhaal.

Ik werk volledig zelfstandig en dat houdt in dat ik niet in dienst ben bij een gemeente. Dat maakt mij een ceremonieel trouwambtenaar of 'ceremoniespreker'. In deze hoedanigheid kan ik jullie overal en altijd ceremonieel in de echt verbinden, met alle rituelen en tradities die je bij een wettelijk huwelijk ook hebt, maar dan met véél meer vrijheden en keuzes.
Maar het is ook mogelijk om mij als jullie persoonlijke trouwambtenaar te laten beëdigen en benoemen als 'BABS voor 1 dag'. Check hierbij wel eerst even de voorschriften van de gemeente waar jullie willen trouwen, want iedere gemeente gaat hier anders mee om.

Naast eerdergenoemde activiteiten verzorg ik ook basistrainingen 'BABS-voor-1-dag' voor mensen die de ambitie hebben om trouwambtenaar te worden, of door een bruidspaar gevraagd zijn om de rol van trouwambtenaar voor één dag op zich te nemen.

Wat kunnen jullie van mij verwachten bij een huwelijksceremonie?
- Vrijblijvende (online) kennismaking.
- Een huisbezoek bij jullie thuis waarbij ik julle ca. 2 uur het hemd van het lijf ga vragen over jullie zelf en de liefde voor elkaar.
- Huiswerk voor jullie beiden om jullie verhaal nog completer te maken.
- Contact met 2 belangrijke personen in jullie leven; familieleden en/of vrienden voor de nodige ontroerende verhalen en anekdotes.
- Ik ben bereikbaar voor jullie tussentijdse vragen.
- In geval van een ceremonieel huwelijk tekenen jullie een gepersonaliseerde huwelijksakte, die jullie uiteraard mee naar huis mogen nemen.
- En natuurlijk een waanzinnige ceremonie waarin alles wat aan mij verteld is tot leven komt in een fantastische, op maat gemaakte speech!

De Trouwspreker komt graag spreken op jullie bruiloft of herbelofte van jullie huwelijk!
Graag tot snel!

*Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief reis- en verblijfskosten en gemeentelijke leges in het geval ik als jullie BABS word aangewezen voor het voltrekken van een wettelijk huwelijk of Geregistreerd Partnerschap.

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 895
  • Reiskosten
    EUR 39 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Lelystad
Flevoland, Nederland
Tel: 06-20546863
Fax:
KVK-nummer: 91643228



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker