Leo Wilms
Leo Wilms

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Leo Wilms

   

Maatwerk en service zijn belangrijke pijlers

Uit toeval ontstaan.  Een vriend  "trouwde"  een neef en een nicht die bij twee afzonderlijke bedrijven werkten, ten teken dat de beide bedrijven gingen  fuseren.   Hij wilde dat ik de "trouwauto" bestuurde.

Van deze happening  thuisgekomen vroeg onze zoon of ik dit leuk vond.  Hij heeft vervolgens een internetpagina gemaakt  en sedert die  tijd onderhoud ik de auto ( uit 1930 ) met de opbrengsten uit de trouwpartijen die ik, met veel enthousiasme, mag rijden.

Henry Ford begon zijn carrière als hulpje in een werkplaats.  Zijn eerste auto ontwierp in 1892. Henry startte in 1903 met enkele vrienden de “Ford Motor Company”.  In 1908 werd de eerste T-ford gepresenteerd, het was niet de beste Amerikaanse auto, maar wel de betrouwbaarste én de goedkoopste. De T-Ford werd opgevolgd door de A-Ford, waarvan de eerste werd geleverd in 1927.

De Washington blue met Riviera blue is een A-Ford A400. Een 4-5 persoons cabriolet. Dit type is circa een half jaar geproduceerd in 1931. Deze cabrio is in een aantal van slechts 5.093 gemaakt. Hij kostte destijds US € 640,-- (omgerekend zo’n  Hfl 2.575,--,  en zou nu ongeveer € 19.500,-- bedragen). Voor zover bekend zijn er op dit moment van dit type wereldwijd nog zo’n 110 stuks geregistreerd.

Waarvan in Nederland circa 10, in verschillende kleuren.

Eerder heb ik, gedurende zo'n 20 jaar, een A Ford Fordor gehad, die ik vanwege plaatsgebrek verkocht. Naar de A400 heb ik ruim  7,5 jaar gezocht, ik wilde deze specifieke kleur, omdat ik dit de meest chique kleur vond.

Lees meer

Details

Tarieven

  • Minimaal af te nemen uren
    6

Contact

Ospel
Limburg, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer:Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Leo Wilms Waardering 9.9 van maximaal 10 op basis van 11 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker