Classic Wedding Wheels

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Classic Wedding Wheels

    0624500308

Klassiek trouwvervoer op maat

Bij ons bent u op het goede adres als u deze speciale dag nog wat extra flair wilt meegeven. Dit kan door in een authentieke, doch betrouwbare oldtimer vervoerd te worden naar de plaats waar u in het spreekwoordelijke huwelijksbootje stapt.

Indien u besluit om uw trouwvervoer door ons te laten verzorgen dan voorzien wij in een totaal pakket. Dit houdt in dat u niet alleen één van de prachtige oldtimers tot uw beschikking heeft, maar dat er tevens een chauffeur tot uw dienst staat. De chauffeur is tevens op de hoogte van alle ins en outs van de desbetreffende auto.
Bovendien zijn er de nodige aanpassingen mogelijk aan de klassieke oldtimer om deze op te fleuren voor de grote dag. Versieringen als bloemen en linten geven de auto net dat beetje extra uitstraling waardoor een ieder met een brede glimlach de auto aanschouwt.

Classic Wedding Wheels werkt nauw samen met een professionele trouwfotograaf. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen het trouwvervoer regelen, maar indien gewenst, ook de fotograaf. Een fotograaf mag natuurlijk op deze dag niet ontbreken.

Kijk verder op de site (www.classicweddingwheels.nl) als u meer informatie wilt over ons en onze oldtimers. Ook kunt u bij het kopje contact onze gegevens inzien, indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten.

Lees meer

Details

Tarieven

  • Uurtarief
    EUR 50
  • Minimaal af te nemen uren
    5
  • Reiskosten
    EUR 35 ct / km

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Wisselspoor 24
2908 AC Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0624500308
Fax:
KVK-nummer: 24135373



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker