Villa Bruidsmode

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Villa Bruidsmode

    06 – 52 32 44 74

Betaalbare en stijlvolle bruidsmode

De bruidsmodewinkel voor uw betaalbare trouwjurk. Wij zijn van mening dat een mooie en stijlvolle trouwjurk niet duur hoeft te zijn. Op onze website vindt u een klein deel van onze collectie trouwjurken en accessoires. Onze trouwjurken variëren van €495,- tot €795,-. Wij verkopen jurken van het merk Romantica. Het merk Romantica kenmerkt zich door verschillende stijlen en prachtige materialen die voor de jurken worden gebruikt.

De accessoires die wij verkopen worden met de hand vervaardigd. Dit betekent dat wij bijna alle wensen die u heeft voor u kunnen maken. Stola’s en sluiers worden ook op maat gemaakt. Heeft u bepaalde ideeën, overlegt u deze dan met de verkoopster en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bent u geïnteresseerd in onze collectie? Dan bent u van harte welkom om onze collectie te komen bekijken en passen in onze winkel in Velp, omgeving Arnhem. Dit doen wij op basis van het maken van een afspraak. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen op de site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Villa Bruidsmode heeft een ruime collectie betaalbare trouwjurken waaruit u zeker een keuze kunt maken.


Wij adviseren u graag!
 

Lees meer

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 495

Contact

Parkstraat 30A
6881 JG Velp
Gelderland, Nederland
Tel: 06 – 52 32 44 74
Fax:
KVK-nummer: 09221833Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker