WauW Bruidmode

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

WauW Bruidmode

    0614416444

Voor als je mooiste dag best een beetje wauwer mag

Onze website is de perfecte plek om inspiratie op te doen. Wanneer je een afspraak plant kom je nog veel meer te weten over de laatste trends, wat jou mooi staat en wat de tips en trics zijn om er in jouw jurk nóg stralender uit te zien.


Wauw is geopend op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Tijdens deze tijden kun je altijd bij ons binnenlopen. Wil je zeker weten dat we alle tijd voor jou alleen hebben? Maak dan even een afspraak!
Op afspraak kun je bij WauW! terecht op zondag tot en met donderdag tussen 10.00 en 22.00 uur. Natuurlijk kun je ook tijdens onze openingstijden een afspraak maken!


Wauw heeft alle tijd voor jou! Misschien weet je na 1 jurk passen al dat dit dé jurk voor jou is maar misschien heb je hier wel een paar uur de tijd voor nodig. Geen probleem!


Wauw houdt van gemak voor haar klanten. Daarom kun je bij ons ook terecht voor schoenen, lingerie en accessoires.


Zit jouw jurk met Wauw-effect er niet bij? Geen nood! Bij Wauw kan alles en als jij weet wat je wil dan zorgen wij dat je het krijgt.

Wauw houdt van gezelligheid. Of je nu helemaal alleen of met je vriendinnen en familie wil passen, een kopje koffie en wat lekkers hoort erbij. Dit is een mooie gelegenheid voor jou om uitgebreid te vertellen over je trouwdag en jouw droomjurk.

Lees meer

Contact

Nieuwstad 76
7001 AE Doetinchem
Gelderland, Nederland
Tel: 0614416444
Fax:
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker