Paviljoen Genneper Parken
Paviljoen Genneper Parken

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Paviljoen Genneper Parken

    040-2524632

Het mooiste terras van Eindhoven

Paviljoen Genneper Parken

Uw belangrijkste dag, in onze goede handen!

Binnen de ring van Eindhoven, op een steenworp afstand van het centrum, ligt het prachtige natuurgebied Genneper Parken. Te midden van deze prachtige omgeving ligt het gezellige en sfeervolle paviljoen midden het groen in een prachtige tuin.

Het gezellige paviljoen laat zich het best omschrijven als brasserie, met leuke zitjes, sfeervolle hoekjes en een geweldige serre met uitzicht op de tuinen.

Op het terrein zijn 2 feestlocaties; Het paviljoen zelf en het tuinterras.

Binnen het paviljoen kunnen feesten gehouden worden voor minimaal 70 personen tot maximaal 200, eventueel met de serre uit te breiden tot 250 personen. 

Vaak wordt binnen de receptie gegeven, vindt het diner plaats in de serre en aansluitend het feest weer binnen.

Ook op het tuinterras kunnen 250 gasten vertoeven. Deze unieke ruimte ligt midden in de natuur en is bij slecht weer optioneel te overkappen met stretchtent. Met eventueel terrasverwarming kun je hier ook bij slecht weer dus een feest houden. Ook erg geschikt voor receptie en/of ceremonie.

Harde muziek is hier niet mogelijk, alleen op achtergrondniveau.

Een ceremonie met receptie overdag gaat hier prima, aaneensluitend met bv BBQ en later een feest in het Paviljoen behoort ook tot de mogelijkheden.

Aan de locaties bij Paviljoen Genneper Parken zijn geen kosten verbonden. Huur, wifi, audio en parkeren zijn gratis, evenals de standaard aankleding (verse bloemen, afgerokte tafels en ‘candle light’- verlichting langs het aanloop-pad). Het personeel is goed getraind, erg vriendelijk en heeft vaak jarenlange horeca-ervaring.

Verse uit eigen keuken komen alle hapjes, de buffettten of verschillende BBQ’s. Ook een luxe meergangen diner of ‘walking dinner’ wordt zelf bereidt. Drankjes kunnen op basis van nacalculatie berekend- of afgekocht worden. De prijzen liggen goed in de markt en zijn zelfs in verhouding met de geleverde kwaliteit en ambiance goedkoop te noemen.

Door lokale media wordt deze horeca gelegenheid geroemd als feestlocatie van Eindhoven en het blad Misset Horeca looft de uitstekende bediening en service.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
PaviljoenPaviljoen-150200150200-Binnen het paviljoen kunnen feesten gehouden worden voor minimaal 70 personen tot maximaal 200, eventueel met de serre uit te breiden tot 250 personen. Vaak wordt binnen de receptie gegeven, vindt het diner plaats in de serre en aansluitend het feest weer binnen. Zitplaatsen: 120 – 150 personen.
TuinterrasTuinterras-8025080250-Op het tuinterras kunnen 250 gasten vertoeven. Deze unieke ruimte ligt midden in de natuur en is bij slecht weer optioneel te overkappen met stretchtent. Met eventueel terrasverwarming kun je hier ook bij slecht weer dus een feest houden. Ook erg geschikt voor receptie en/of ceremonie. Zitplaatsen: 80 personen (loungebanken) Feesten tot max 250 personen .

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bos, Tuin
 • Services
  Bediening, Decoratie, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  70 - 250
 • Aantal parkeerplaatsen
  200
 • Feest mag duren tot
  2:00
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
Gesloten (Andere dagen/uren in overleg mogelijk voor groepen)
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Antoon Coolenlaan 2a
5644RX Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 040-2524632
Fax:
KVK-nummer: 17185763Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker