Eindhoven Museum

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Eindhoven Museum

    040-2522281

Beleef de mooiste dag van bij Eindhoven Museum

Beleef de mooiste dag van je leven in Eindhoven Museum! 

 

Beleef de mooiste dag van je leven op een historische plek. Bij aankomst komen de geluiden van knetterende haardvuurtjes en de geur van vers gebakken brood je al tegemoet. Laat je onderdompelen in de authentieke en bijzondere sfeer van het middeleeuwse stadje ‘Endehoven’. Je krijgt meteen het idee terug in de tijd te zijn gegaan. Het hoogtepunt van deze dag vindt plaats in de ‘Adellijke Hoeve’, wat een prachtige locatie is om elkaar het ja-woord te geven.
Officiële trouwlocatie

Eindhoven Museum is een officiële trouwlocatie van de gemeente Eindhoven. Naast de huwelijksceremonie is het mogelijk om in Eindhoven Museum een receptie te houden, van een middeleeuws buffet te genieten en zelfs een historisch feest te vieren. Voor dit alles wordt onze herberg ‘Den Bonten Os’ voor jullie beschikbaar gesteld.
Trouwdag op maat

Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wat dachten jullie ervan om alle gasten historische kleding te laten dragen? Of laat de gasten aan een doe-programma meedoen, terwijl jullie een mooie fotoreportage laten maken. Zelfs aankomen per koets of huifkar behoort tot de mogelijkheden. Wij bespreken graag jullie wensen om jullie in Eindhoven Museum de mooiste dag van jullie leven te bezorgen.
Contact

Interesse? Neem contact op met Angela Tops van de afdeling promotie voor een vrijblijvende afspraak via deze website.

 

Lees meer

Details

Contact

Boutenslaan 161b
5644 TV Eindhoven
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 040-2522281
Fax: 040-2518924
KVK-nummer: 41089337Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker