Winselerhof

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Winselerhof

    045 546 43 43

Smaak van het Zuiden

Karakteristieke gewelvenplafonds, houten balkenpartijen, natuurlijke materialen en warme kleuren zorgen voor een unieke sfeer. De intieme binnenhof, mediterrane accenten en hoogwaardige Italiaanse keuken maken Winselerhof tot een authentieke locatie voor de bruiloft van uw dromen. Restaurant Pirandello, verschillende zalen, 49 luxueuze hotelkamers, een romantische bruidssuite, u vindt alles onder één dak.

Wettelijk huwelijk
De gemeente Landgraaf heeft Winselerhof aangewezen als officiële trouwlocatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zalen en ruimtes
Winselerhof beschikt over 3 karakteristieke zalen en salons met een capaciteit variërend van 4 tot 250 personen. Bij mooi weer kan er een gedeelte van de dag plaatsvinden op de sfeervolle binnenplaats.

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Eén van onze salons of bij mooi weer ons terras vormen hiervoor de ideale locatie. Wij verzorgen via onze patisserieleverancier graag de bruidstaart van uw dromen.

Buffetten en diners
Een diner-dansant, een buffet of een diner met aansluitend feest, alles is mogelijk. Onze chef de cuisine en zijn keukenbrigade bieden u een ruime keuze in culinaire diner en buffetten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bruidssuite en hotelkamers
Winselerhof beschikt over een luxueuze bruidssuite en 48 luxueuze hotelkamers op viersterren niveau.

Meer informatie
Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en nodigen u graag uit in onze romantische herenboerderij om uw wensen te bespreken. Verder sturen wij u graag ons informatiepakket ‘Trouwen’ toe, neem hiervoor contact met ons op.

Lees meer

Details

Contact

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Limburg, Nederland
Tel: 045 546 43 43
Fax:
KVK-nummer: 14039128Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker