Evenementenhal Hardenberg

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Evenementenhal Hardenberg

    0523-289898

UW MOMENT

Allereerst gefeliciteerd met het voornemen om te gaan trouwen! ‘De mooiste dag van je leven’ is een veel voorkomende kreet die voorbij komt bij het plannen van jullie bruiloft. Op de mooiste dag van je leven wil je dan natuurlijk ook dat alles tot in de puntjes perfect verloopt. Bruiloften vragen daarom natuurlijk ook om een unieke locatie met een eigen uitstraling. Een zaal die geheel naar eigen inzichten kan worden ingericht en een perfect aansluitende culinaire omlijsting die deze dag compleet maakt. Zo zorgen wij voor een mooi aangeklede zaal, de culinaire omlijsting en één contactpersoon van a tot z die het bruidspaar op de dag zelf ontzorgt, zodat het bruidspaar en haar gasten zich volledig kan richten op het genieten van de mooiste dag van hun leven!


Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Feestzaal 1Feestzaal 1550 m2550400150400--Smaakvolle buffetten presenteren, een menu voor elk wat wils! Onze buffetten zijn op maat, voor grote en kleine eters, culinaire hoogstandjes worden afgewisseld met gewoon lekkere gerechten en desserts. Smakelijk eten! Met een eigen entree en een eigen uitstraling is deze zaal ideaal geschikt om te combineren met bijvoorbeeld de Klepperzaal..
Feestzaal 2Feestzaal 2384 m2300300200300-Feestzaal 2 is één van de nieuwe zalen van Evenementenhal Hardenberg. Deze zaal is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over alle benodigde technische benodigdheden. Door deze voorzieningen is de zaal uitermate geschikt voor diverse doeleinden. De zaal is toegankelijk met een eigen entree waardoor een besloten feest ook tot de mogelijkheden behoort. Tevens is er een rokersruimte aanwezig in een naast gelegen ruimte, zodat uw gasten niet naar buiten hoeven..
Feestzaal 3Feestzaal 3400 m2300300180300-Feestzaal 3 is één van de nieuwe zalen van Evenementenhal Hardenberg. Deze feestzaal is voorzien van een moderne inrichting en beschikt over alle benodigde technische benodigdheden. Door deze voorzieningen is de zaal uitermate geschikt voor diverse doeleinden. De zaal is toegankelijk met een eigen entree waardoor een besloten feest ook tot de mogelijkheden behoort. Tevens is er een rokersruimte aanwezig in een naast gelegen ruimte, zodat uw gasten niet naar buiten hoeven..
De ScheepsbarDe Scheepsbar200 m250200200200-De Scheepsbar is uitermate geschikt voor uw informele feest of partij. De twee bars, de compacte dansvloer en de gezellige zitjes zorgen voor de perfecte sfeer. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw evenement perfect wordt: alle hens aan dek..
Feestzaal XL1500 m22000200020002000--Perfect voor uw XL bruiloft of een zittend feest. Geheel naar eigen smaak in te richten!.

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Toegang minder validen
 • Services
  Bediening, Decoratie, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Kinderopvang, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  20 - 2000
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Energieweg 2
7772 TV Hardenberg
Overijssel, Nederland
Tel: 0523-289898
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker