Landgoed Bergvliet

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Landgoed Bergvliet

    076-5795666

De officiële trouwlocatie van Breda en Oosterhout!

Op de dag van uw leven zijn u en uw aanstaande het stralende middelpunt. Tussen Breda en Oosterhout, is Landgoed Bergvliet dé trouwlocatie in Brabant, waar u van uw bruiloft optimaal kunt genieten. Een dag waarin al uw wensen centraal staan. En in vervulling gaan!

 

Ons landgoed heeft niet alleen de juiste entourage voor een romantische trouwplechtigheid, maar vormt tevens een schitterend decor voor uw bruidsreportage. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden nagenoeg grenzeloos. Een stijlvol 3-, 4- of 5-gangendiner, buffetten en barbecues: onze enthousiaste keukenbrigade weet u steeds te verrassen. Met altijd dagverse ingrediënten, seizoensproducten uit de omtrek én uw wensen als uitgangspunt.

 

Landgoed Bergvliet beschikt daarbij over twee prachtige locaties die u afzonderlijk of gecombineerd exclusief kunt reserveren voor uw bruiloft. Maak uw wensen kenbaar, dan maken wij er voor u een onvergetelijke dag van.


Feesten in ons paviljoen

Het Paviljoen, grenzend aan onze golfbaan, heeft een geheel eigen uitstraling dankzij de eigentijdse inrichting en het rustieke karakter. Bovendien heeft u dankzij de grote raampartijen een panoramisch uitzicht over het weelderig groen van onze golfbaan en de sprookjesachtig verlichte vijver. Een geweldig tafereeltje in de late uurtjes!

In het Paviljoen bevinden zich tevens restaurant De Proeverij en grand café De Schenkerij, die u overigens separaat maar ook als één geheel kunt afhuren.


Het Koetshuis, een officiële trouwlocatie in de gemeente Oosterhout!

Nabij het Paviljoen bevindt zich Het Koetshuis, dat tot begin jaren 50 nog als zodanig werd gebruikt. In 2009 werd het pand van binnen en buiten volledig gerenoveerd. Met als resultaat een prachtig authentieke buitenzijde, in combinatie met een trendy en sfeervol interieur. Via uw eigen privé-ingang komt u in een prachtige entree met gigantische kroonluchter, waarna u de zaal betreedt. Deze beschikt over alle faciliteiten, zoals een eigen bar, die het u mogelijk maken om uw bruiloft in alle intimiteit te kunnen vieren. En bij goed weer worden de tuindeuren geopend en staat ook het aangrenzende terras exclusief tot uw beschikking. Het Koetshuis is een officiële trouwlocatie in Oosterhout. Onder het toeziend oog van een ambtenaar van de burgerlijke stand kunt u hier uw officiële ja-woord geven.

Lees meer

Details

Contact

salesdreef 2
4904sw Oosterhout
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 076-5795666
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker