Partycentrum Wijnand van Delft
Partycentrum Wijnand van Delft

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Partycentrum Wijnand van Delft

    0416383148

Sfeermakers sinds 1994

In het gastvrije Brabant ligt het gemoedelijke plaatsje Drunen waar Partycentrum Wijnand van Delft al twintig jaar dé locatie is voor feesten en evenementen. Gevestigd in een prachtig, historisch pand, bieden wij met vijf zalen en zaaltjes voor elke gelegenheid een perfecte locatie.

Vier jullie mooiste dag op 1 locatie inclusief goed verzorgde BBQ en feest, of kies ervoor om een deel van de dag te laten plaatsvinden op onze andere locatie; Herberg De Drie Linden aan de bosrand van Natuurpark De Loonse- en Drunense Duinen.

Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden voor eten, drinken, aankleding, muziek etc. Mocht je ervoor kiezen de gehele dag bij ons te vieren dan bieden we jullie de bruidstaart of vervoer in onze oldtimer Mercedes van het huis aan. Graag nodigen we jullie uit om eens vrijblijvend koffie te komen drinken.

Met twintig jaar ervaring weten wij met zorg en gevoel een idee te vertalen naar een tastbaar concept voor een onvergetelijk moment.

Met vriendelijke groet,

Wijnand en Caroline van Delft
Sfeermakers sinds 1994

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
WaegenburghtWaegenburght175 m21502751202759 cmDe Waegenburght is niet alleen de grootste maar tevens ook de hoogste zaal van Partycentrum Wijnand van Delft. Deze multifunctionele zaal is voorzien van up to date geluidsappatuur en een vaste bar. De ruimte kan naar wens ingedeeld worden met dinertafels, stoelen, statafels, krukken en eventueel een podium. Op het aangrenzend terras op het zuidwesten is het in de zomer heerlijk toeven. Op de entresol, een half open verdieping, geeft een spectaculair uitzicht over de zaal. Door schuifwanden kan deze zaal gekoppeld worden met de aangrenzende English Lounge voor een grotere capaciteit..
The English LoungeThe English Lounge-120120801206 cm-Vergist u niet in de wat statige, Oud Engelse club sfeer. Naast diverse deftige diners vinden in The English Lounge ook vele informele borrels, barbecues en feestjes plaats. Met airconditioning, een open haard en een groot, sfeervol terras gelegen op het westen is dit een zeer geschikte zaal voor feesten en partijen. Door schuifwanden kan deze zaal gekoppeld worden aan de aangrenzende Waegenburgt voor een grotere capaciteit..
De Anton PieckzaalDe Anton Pieckzaal-555540554 cmDe Anton Pieckzaal is met haar grote ramen op het zuiden een licht en ruime zaal. Een vaste bar en een terras op het zuiden maken deze zaal zeer geschikt voor kleinschalige diners, feestjes, vergaderingen en zelfs huwelijksceremonies. Door openslaande deuren kan de ruimte gecombineerd worden met de Pannenkoekenboerderij voor een grotere capaciteit..
PannenkoekenboerderiPannenkoekenboerderi-125125601254 cmDe vaste bar is het hart en directe eyecatcher van De Pannenkoekenboerderij. Ruim in opzet, inclusief entresol en voorzien van een open keuken is deze ruimte geschikt voor veel doeleinden. De capaciteit bedraagt maximaal 125 personen en in combinatie met De Anton Pieckzaal maximaal 175 personen. Deze ruimte is alleen op maandagen en dinsdagen beschikbaar, andere dagen in overleg..
De BlokhutDe Blokhut-454525453 cmDeze sfeervolle houten tiroler blokhut met vaste bar heeft een capaciteit van 45 personen en is daarmee ideaal voor kleine feestjes en vergaderingen. Tegenwoordig fungeert de Blokhut tevens als binnen speelplaats met een aangrenzende, afgesloten, buiten speeltuin. Speciaal voor onze kleinste gasten..

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bos, Danszaal, Toegang minder validen
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Kinderopvang, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  2 - 275
 • Aantal parkeerplaatsen
  250
 • Feest mag duren tot
  2:00
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Tarieven

 • Totaalprijs vanaf
  EUR 31

Openingstijden en contact

maandag
- (Dit betreft kantoortijden, partijen alleen op afspraak)
dinsdag
- (Dit betreft kantoortijden, partijen alleen op afspraak)
woensdag
- (Dit betreft kantoortijden, partijen alleen op afspraak)
donderdag
- (Dit betreft kantoortijden, partijen alleen op afspraak)
vrijdag
- (Dit betreft kantoortijden, partijen alleen op afspraak)
zaterdag
- (Dit betreft kantoortijden, partijen alleen op afspraak)
zondag
Gesloten

Anton Pieckplein 73
5152 LZ Drunen
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0416383148
Fax:
KVK-nummer: 18132446Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker