Hotel Pulitzer - A Luxury Collection Hotel

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Hotel Pulitzer - A Luxury Collection Hotel

    +31 20 5235235

In Hartje Amsterdam

Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie in hartje Amsterdam? Hotel Pulitzer, Amsterdam is de ideale karakteristieke locatie - gelegen tussen de Prinsengracht en Keizersgracht in het hart van Amsterdam en bestaande uit vijfentwintig historische grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw - voor de vele facetten die bij een huwelijk komen kijken. Hotel Pulitzer, Amsterdam maakt deel uit van The Luxury Collection; een wereldwijde verzameling hotels die garant staan voor een bijzondere setting en ultieme gastvrijheid.

Hotel Pulitzer is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam, dit houdt in dat u in het hotel officieel het "ja-woord" kunt geven! Om dit direct te laten volgen door uw receptie, diner en feest, alles onder één dak. Trouwen in Amsterdam zoals het hoort.


Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
TuinzaalTuinzaal139 m28817588175350 cmDe Tuinzaal uitkijkend op de sfeervolle binnentuinen is de grootste zaal van het hotel. De zaal beschikt standaard over een registratiedesk en privé foyer voor de ingang en biedt de mogelijkheid bij mooi weer om buiten te pauzeren. De modern ingerichte zaal is ideaal voor groepen in cabaret tot 88 personen, maar is ook uitermate geschikt voor galadiners..
SaxenburgzaalSaxenburgzaal81 m270754875480 cmDe Saxenburgzaal is het pronkstuk van Hotel Pulitzer. Deze volledig in barok stijl gerestaureerde zaal heeft een prachtig beschilderd plafond, een mooie kroonluchter en uitzicht over de tuinen. De Saxenburgzaal heeft een privé ingang aan de Keizersgracht zijde van Hotel Pulitzer en is ideaal voor ieder evenement, van bruiloft tot feestelijk diner deze zaal zal op iedereen indruk maken..
Pulitzer Zaal104 m2-10050100246 cmDe Pulitzerzaal ligt op de bovenste verdieping van het hotel en heeft een authentiek karakter door het schuine dak en de houten balken. Deze zaal kijkt uit op de Reestraat en heeft door het vele licht dat binnenvalt een vriendelijke atmosfeer. De Pulitzerzaal is uitermate geschikt voor lunch/diners met maximaal 50 personen..
BurgemeesterzaalBurgemeesterzaal35 m214141214250 cmDe Burgemeesterzaal in Hotel Pulitzer is een typisch Amsterdamse zaal met een authentieke schouw, houten balken in het plafond en uitzicht over de Keizersgracht en de Reestraat. In deze boven het restaurant gelegen zaal, zijn diverse opstellingen mogelijk, maar hij is uitermate geschikt voor boardroom meetings tot 12 personen..
Prinsenzaal A + BPrinsenzaal A + B62 m245602460400 cmPrinsenzaal A en B gecombineerd tot één ruimte..
Prinsenzaal APrinsenzaal A33 m21515815400 cmDe Prinsenzaal A in Hotel Pulitzer is ideaal om te gebruiken als break out zaal of boardroom tot maximaal 20 personen. Meerdere opstellingen zijn mogelijk en de zaal is te koppelen aan de Prinsenzaal B. De Prinsenzaal A beschikt over een hoog plafond, is gelegen in het Saxenburghuis en heeft mooi uitzicht over de Keizersgracht..
Prinsenzaal BPrinsenzaal B29 m21212812400 cmDe Prinsenzaal B in Hotel Pulitzer is ideaal om te gebruiken als boardroom of break out zaal tot maximaal 8 personen. Hij is op te zetten in meerdere opstellingen en te koppelen aan de Prinsenzaal A. De Prinsenzaal B beschikt over hoge plafonds en is gelegen in het Saxenburghuis..
Boardroom 1Boardroom 119 m2--4-400 cmDe Boardroom 1 van Hotel Pulitzer is de ideale oplossing voor een kleine vergadering in Amsterdam tot 4 personen die in alle rust en privacy dient plaats te vinden. Deze Boardroom is "connecting" met Boardroom 2 en beschikt over een vaste houten tafel. Hij wordt ook vaak gebruikt als kantoorruimte bij een grotere meeting..

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Tuin, Water
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Externe cateraar toegestaan, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  -
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Prinsengracht 315-331
1016 GZ Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: +31 20 5235235
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker