Het Koetshuis
Het Koetshuis

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Het Koetshuis

    0104835388

Het Koetshuis - Een goede keus

Het Koetshuis: Een goede Keus!
Ben je op zoek naar een sfeervolle en intieme locatie voor je huwelijksdag? Bij het Koetshuis ben je aan het juiste adres. Of je nu alleen de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden of alle onderdelen op 1 locatie wilt onderbrengen, wij kunnen je helpen om van je huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

Huwelijksvoltrekking
Het Koetshuis is een trouwlocatie voor de gemeente Rotterdam, specifiek voor de deelgemeente IJsselmonde. Vanaf 1 januari 2014 kan er in Rotterdam 24 uur per dag en 7 dagen per week getrouwd worden (op hele en halve uren). Zo ook in het Koetshuis.

Recepties en Borrels in het Koetshuis
Geef je gasten de kans om je te feliciteren in een feestelijke omgeving. Of je de receptie nu gepland hebt staan na het burgerlijk of kerkelijk huwelijk of je wilt de mensen ’s avonds de gelegenheid geven om je te feliciteren? Het Koetshuis is een fantastische locatie om de huwelijksreceptie te organiseren. Van koffie en thee met gebak tot een uitgebreide borrel met bittergarnituur; samen zorgen we ervoor dat het je gasten aan niets zal ontbreken.De invulling van jullie receptie doen we natuurlijk samen, want de dag moet precies zijn zoals jullie voor ogen hebben. Uiteraard hebben wij suggesties. Op die manier hoef je niet alles zelf te bedenken!

Dansen en feesten in het Koetshuis
Een knalfeest met je vrienden en familie? Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor je spetterende bruiloftsfeest ben je bij ons zeker aan het goede adres. Het Koetshuis is namelijk een fantastische feestlocatie! Wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de sfeer en de service. U zorgt voor de gezelligheid. Met deze combinatie kan uw feestavond niet meer stuk.
Eventueel helpen we je ook met de muzikale invulling. Feestavonden tot 250 personen zijn voor ons geen enkel probleem. Ben je met meer gasten? Dan kunnen we de locatie zeer eenvoudig uitbreiden middels tenten.

Dineren in het Koetshuis
Intiem met een klein gezelschap of juist met een grote groep? Uiteraard is het in het Koetshuis mogelijk om te dineren. Zowel uitgeserveerde diners als buffetten kunnen door ons georganiseerd worden. Wij kunnen helpen met meerdere suggesties zowel in diner als buffet vorm. Denk je aan een uitgebreid luxe 5 gangen diner of juist aan een simpel buffet met sate, rijst en salades? Wil je liever een Tapasbuffet of een Barbecue? Het Koetshuis kan aan alle wensen voldoen!

Hebben wij niet de juiste suggestie paraat? Dan maken we er één op maat! Omdat het Koetshuis geen restaurant is, is het niet mogelijk om a la carte te eten. Ter plekke een keuze maken is dus niet mogelijk. Informeer naar onze dinerproeverij! Wij serveren het diner aan tafel, maar u heeft nog steeds keuze vrijheid ter plaatse! Een uitgeserveerd diner verzorgen wij (als onderdeel van een uitgebreider programma) vanaf 15 personen. Een warm en koud buffet ook al vanaf 15 personen! Uiteraard denken wij ook aan de kleintjes. Voor kinderen tot 11 jaar serveren wij (indien gewenst) een kindermenu!

Kerkelijke inzegening
Wilt u uw huwelijk ook kerkelijk laten bezegelen? Dat kan in de naastgelegen Adriaen Janszkerk!

Offerte op maat
Omdat wij niet werken met standaard pakketten, kun je met alle wensen bij ons terecht. Wij staan jullie graag te woord met ons advies op maat.

Lees meer

Video's

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Toegang minder validen, Tuin
 • Services
  Decoratie, Exclusieve huur, Externe cateraar toegestaan, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur, Bediening
 • Capaciteit
  4 - 300
 • Aantal parkeerplaatsen
  200
 • Feest mag duren tot
  1:00
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Kasteelweg 53
3077BN Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0104835388
Fax: 0104794245
KVK-nummer: 24355549Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker