Party-Boerderij
Party-Boerderij

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Party-Boerderij 't Hof van Hoenkoop

    0348-561275

Monumentale boerderij voor bruiloften en partijen

U vindt onze prachtig gerenoveerde Party-Boerderij 't Hof van Hoenkoop net buiten Oudewater, landelijk gelegen in het hart van de Lopikerwaard. Achter de oorspronkelijke boerderij bevindt zich de hooiberg welke is ingericht in moderne stijl. Het geheel is omgeven door een mooi terras. De boerderij is geheel in stijl gerenoveerd, waarbij het authentieke karakter bewaard is gebleven. De unieke schouw met bijbelse voorstellingen, bedstede en oude nissen getuigen het bewijs hiervan.

Deze boerderij (daterend uit 1603) is een unieke lokatie voor bruiloften, recepties, trouwfeesten, diners en buffetten met een uiteenlopende capaciteit van 40 tot 275 personen. Wij verzorgen op basis van jarenlange ervaring en creativiteit ieder feest geheel naar uw wens. U en uw gasten staan daarbij centraal, daar wij slechts één partij per dag verzorgen. De feesten en partijen worden verzorgd inclusief bediening en catering, van diners tot koude en warme buffetten.

't Hof van Hoenkoop is rustig en landelijk gelegen en beschikt over een eigen ruime parkeergelegenheid (100 plaatsen) en er zijn overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving aanwezig. 

Officiële trouwlocatie

‘t Hof van Hoenkoop is aangewezen als officiële trouwlocatie binnen de Gemeente Oudewater. Zo kan de huwelijksceremonie als ook de receptie en aansluitend de feestavond op één locatie plaatsvinden.

Alle aandacht voor úw mooiste dag

Alle aandacht is daarbij uitsluitend gericht op u en uw gasten, want wij beperken onze activiteiten bewust tot een partij per dag. Op deze manier wordt uw feest een evenement waarover nog lang nagepraat zal worden! Voor de invulling van muziek kunnen wij u ook vrijblijvend adviseren, van dj’s tot live bands of ander entertainment. 

Voor alle feesten hanteren wij prijzen per persoon. In overleg stellen wij een arrangement samen en u hoort van te voren de prijs per persoon, zodat u achteraf nooit voor een verrassing komt te staan.

Kom vrijblijvend kennis maken

Komt u gerust langs om onze prachtige locatie te bekijken en u geheel vrijblijvend te oriënteren op de mogelijkheden. In overleg met u kunnen wij een feest organiseren die aan al uw wensen voldoet. Wilt u een feest met muziek zodat uw gasten de hele avond kunnen dansen, of houdt u meer van een gezellige avond geheel verzorgd met drank en hapjes of een van onze heerlijke buffetten. Bij ‘t Hof van Hoenkoop is het allemaal mogelijk. Wij begroeten u graag!

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Gehele Boerderij-275150150275--.

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Toegang minder validen
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, In-house Catering, Live muziek
 • Capaciteit
  40 - 275
 • Aantal parkeerplaatsen
  100
 • Feest mag duren tot
  1:00
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Gesloten

Hoenkoopse Buurtweg 29
3421 GA Oudewater
Utrecht, Nederland
Tel: 0348-561275
Fax:
KVK-nummer: 30091924Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker