Gasterij Vergeer

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Gasterij Vergeer

    0182 394321

Gasterij Vergeer voor een mooie huwelijskdag

Jullie gaan trouwen!

GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen! Jullie hebben samen net een belangrijke beslissing genomen voor de toekomst. Voordat jullie deze grote stap gaan zetten zijn er eerst nog veel keuzes te maken. Waar laten jullie het huwelijk voltrekken? Wil je een groot feest of houden jullie het liever klein en intiem?

Het is belangrijk je goed te oriënteren voor deze belangrijke dag. Wij willen u graag helpen om de juiste keuzes te maken en de dag helemaal naar jullie wensen samen te stellen. Een compleet plaatje in onze mooie feestlocatie met eten & drinken, aankleding, muziek en entertainment.

 

Ja ik wil!

Op zoek naar een unieke plek om te trouwen, of willen jullie juist alles op een locatie houden, of al jullie avondgasten bij de ceremonie aanwezig hebben? Gasterij Vergeer is naast feestlocatie ook officiële trouwlocatie. Dat betekend dat jullie huwelijk kan worden voltrokken in onze zaal. Wij zijn druk bezig om het vanaf volgend jaar ook mogelijk te maken om buiten te trouwen, wat is er mooier om in het mooie weer elkaar midden in de natuur het JA-woord te geven.

Dat eens wat anders en makkelijk voor de daggasten. Uiteraard kleden wij de locatie mooi aan met bloemstukken en bijvoorbeeld een witte loper waarover jullie binnen kunnen komen! Uiteraard zijn jullie ook vrij om jullie eigen stijl door te voeren in de aankleding.

 

Familie Moment

Na het JA-woord en de felicitaties hoort natuurlijk een heerlijke bruidstaart. Deze kunnen wij via verschillende leveranciers voor jullie verzorgen, of deze regelen jullie zelf.

Bij een bijzondere huwelijksdag hoort een gezellig diner met jullie daggasten. Dit is het moment dat jullie met familie en andere belangrijke gasten kunnen napraten over het JA-woord.

Of je kiest voor een geserveerd diner of een dinerbuffet, wij kunnen vanuit onze menukaart en jullie wensen een heerlijk meergangen menu of een uitgebreid buffet samenstellen. Eventueel met jullie bruidstaart als dessert. Bij het samenstellen van het menu houden wij rekening met jullie wensen en die van jullie gasten. Ook allergieën of dieeten kunnen besproken worden.

 

Een feest om nooit te vergeten

Het sluitstuk van een fantastische huwelijksdag is de receptie of het feest. Het moment waarop jullie al jullie familie en vrienden hebben uitgenodigd. Of je kiest voor een bescheiden feest of groots wil uitpakken, alles is mogelijk bij Gasterij Vergeer.

Hebben jullie een bepaald thema in gedachte? Geen probleem! Wij kijken graag mee of wij erbij aan kunnen sluiten en misschien hebben wij thema’s in ons assortiment dat jullie aanspreekt.

Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld met lekkere hapjes en drankjes is elke prijsklasse. Uiteraard gaan wij graag om de tafel zitten om een feestarrangement naar wens in te vullen.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak om onze locatie te komen bekijken en samen een offerte op te stellen die al jullie wensen weergeeft!

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
AmicitiaAmicitia250 m26025075175-Onze prachtige zaal kunnen wij op verschillende manieren inrichten zodat het geschikt is voor elk gezelschap.
Happz125 m24012550125--Happz is ons restaurant wat ook exclusief te huren is voor grote partijen..

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Toegang minder validen, Tuin
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  40 - 250
 • Aantal parkeerplaatsen
  100
 • Feest mag duren tot
  2:00
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Dorpdweg 32
2811 KJ Reeuwijk
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 0182 394321
Fax:
KVK-nummer: 29016459Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker