Wijnfort Jutphaas
Wijnfort Jutphaas

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Wijnfort Jutphaas

    030-6031708

Sprookjesachtige trouwlocatie in omgeving Utrecht

Een droomhuwelijk? Dat begint natuurlijk bij een sprookjesachtige locatie. De uitnodigende sfeer, de professionele uitstraling en de schitterende ligging maken het Wachtershuis van Fort Jutphaas tot die unieke trouwlocatie. Een sfeerbepalende omgeving, die uw huwelijk nog meer glans geeft en gegarandeerd tot de verbeelding zal spreken van uw bruiloftsgasten.

Met het Wijnfort Jutphaas in Nieuwegein kiest u voor een unieke en bijzondere trouwlocatie in de omgeving van Utrecht. Een centraal in het land gelegen trouwlocatie omgeven door groen in combinatie met water; karakteristieke elementen die het wijnfort biedt en er mede voor zorgdragen dat uw bruiloftsfeest onvergetelijk wordt.

Immers als alle componenten goed in balans zijn, leidt dit tot de perfecte belevenis, waaraan u als bruidspaar en ook uw bruiloftsgasten met plezier zullen terugdenken.

Charme van een kasteel

Wij begrijpen dat u voor de meest belangrijkste dag uit uw leven het liefst een sprookjesachtige omgeving kiest. Het Wachtershuis van Fort Jutphaas heeft de charme van een kasteel. Het interieur is uniek, enerzijds een strakke moderne inrichting, anderzijds vindt u er authentieke en sfeervolle elementen waar nog altijd gebruik van wordt gemaakt. De gemoedelijke sfeer en de uitstraling van het interieur creëren een huiselijke ambiance. Kortom een sfeervolle en romantische plek om op uw grote dag te toosten, de bruiloftstaart aan te snijden, te dineren en/of feest te vieren.

Mogen wij uw droom laten uitkomen?

Trouwen is al spannend genoeg. Wij denken daarom graag met u mee over de invulling van uw huwelijksdag en hoe wij zorgen uit handen kunnen nemen. Uiteraard bent u van harte welkom in het Wijnfort in Nieuwegein voor een rondleiding en om alle mogelijkheden en uw culinaire wensen te bespreken met onze vestigingsmanager. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden middels het contactformulier hiernaast op de pagina. 

Mogen wij uw droom laten uitkomen? We horen het graag! 

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Gehele FortGehele Fort75 m26511060110--Het Wachtershuis van Fort Jutphaas heeft de charme van een kasteel. Het interieur is uniek, enerzijds een strakke moderne inrichting, anderzijds vindt u er authentieke en sfeervolle elementen waar nog altijd gebruik van wordt gemaakt..

Details

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Fort Jutphaas 3
3439 LX Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Tel: 030-6031708
Fax:
KVK-nummer: 33254363Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker