Parkhotel de Wiemsel
Parkhotel de Wiemsel

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:



Verstuur bericht
Sluiten

Parkhotel de Wiemsel

    0541 79 10 10

Trouwen bij Parkhotel de Wiemsel in Overijssel

Deze trouwlocatie heeft alle ingrediënten om een bruiloft tot een sprookje te maken.

Het hele hotel afhuren of het juist kleinschalig houden: de keuze is aan het bruidspaar. De professionele weddingplanner van Parkhotel De Wiemsel staat klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen. Van aankleding tot catering en van fotograaf tot band. Of je nu kiest voor een winterse bruiloft, de mooiste dag van je leven met de bomen in bloei voor je ziet of het liefst in hartje zomer in het huwelijksbootje stapt, hier kan het. Dan krijgt toch iedereen zin om ‘ja ik wil’ te zeggen?

Dit sfeervolle hotel combineert rust en privacy met spetterende feest-mogelijkheden. De plechtigheid kan plaatsvinden in de romantische rozentuin, in het oude kapelletje of op het dakterras met uitzicht over de Twentse bossen. Voor daarna is er de aparte etage met feestzalen, waardoor zelfs een grotere bruiloft kleinschalig en persoonlijk blijft. 

Zowel tijdens de voorbereidingen als op de trouwdag zelf, is er een vast contactpersoon die zorgt dat het bruidspaar en gasten aan niets ontbreekt. Het is tenslotte maar één keer de mooiste dag van je leven!

Restaurant de Wanne
De chefs van restaurant de Wanne verzorgen heerlijke hapjes voor tijdens de receptie, een volledig sit-down diner of juist een uitgebreid buffet en uiteraard gaan we ook op het feest nog met mooi verzorgde snacks rond. Of je als kersvers bruidspaar nu gaat voor champagne en oesters of bier en bitterballen – het wordt in stijl geserveerd.

Muziek
Ook wat betreft de muzikale aankleding is alles mogelijk: zelf een band regelen, een DJ of liever juist klassiek. Indien gewenst neemt De Wiemsel het volledig uit handen door professionele muzikanten te boeken die passen bij de sfeer en het budget. Alles in overleg uiteraard, want het is en blijft jullie bruiloft.

Overnachten
Na deze feestelijke dag overnachten in onze Royal Bruidssuite en wakker worden met een overheerlijk ontbijt op bed en uitzicht op ons park….Dat is puur genieten! Onze Suite heeft een royale slaapkamer, een aparte living met veel lichtinval en een prachtig uitzicht op het park met toegang tot uw eigen zonneterras.

Over Parkhotel de Wiemsel
Parkhotel de Wiemsel is de naam waaronder hotel de Wiemsel haar deuren in 2015 heeft heropend. Restaurant de Wanne uit 1968 en het hotel uit 1978 hebben een indrukwekkende geschiedenis vol beroemde bezoekers en bijzondere verhalen. Na de renovatie van ruim €10 miljoen is Parkhotel de Wiemsel klaar voor de toekomst. Het bestaat uit 6 hectaren parklandschap met het karakteristieke hotelgebouw met 56 kamers, junior suites en suites met vrij uitzicht en privéterras. Restaurant de Wanne serveert gerechten op hoog niveau met eerlijke ingrediënten en een verfijnde touch. Voor de ontspanning is er het binnenbad, op mooie dagen is ook het buitenbad geopend.

Graag nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvende bezichtiging om de mogelijkheden en jullie wensen verder met elkaar te bespreken. Ook is het mogelijk om een vrijblijvende offerte en/of informatie aanvraag te versturen via TopTrouwen middels het formulier hiernaast op de website pagina.

Lees meer

Video's

Details

  • Locatie type
  • Officiele trouwlocatie
  • Receptie
  • Diner
  • Feest
  • Overnachten
  • Kenmerken
    Bos, Danszaal, Toegang minder validen, Tuin
  • Services
    Bediening, Exclusieve huur, Decoratie, Externe cateraar toegestaan, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
  • Capaciteit
    - - 150
  • Aantal parkeerplaatsen
    56
  • 2-persoonskamer(s)
    56
  • Talen die wij spreken
    Duits, Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Winhofflaan 2
7631 HX Ootmarsum
Overijssel, Nederland
Tel: 0541 79 10 10
Fax:
KVK-nummer: 62331345



Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Parkhotel de Wiemsel Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker