Festival Bruiloft Zunderdorp
Festival Bruiloft Zunderdorp

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Festival Bruiloft Zunderdorp

    020 496 3529

TROUWEN OP EEN LANDGOED MIDDEN IN DE NATUUR

Wie verwacht er nu in Amsterdam zo'n prachtige boerderij te vinden dat rustig afgelegen ligt? In het kleine dorpje Zunderdorp in Amsterdam-Noord ligt deze authentieke boerderij waarvan de schuur, terras en het weiland gehuurd kunnen worden voor jullie festivalbruiloft. En een voordeel.. op deze locatie mag alles buien plaatsvinden, dus ook live-muziek in de vorm van een DJ of band! 

Zo kunnen jullie met de trekker naar het weiland worden gebracht waar de loper, franse houten vouwstoeltjes, bloemen en gasten al klaar staan voor de ceremonie. Maar bij minder goed weer kan de ceremonie ook plaats vinden in de oude hooischuur of onder de prachtige bedoeïenentent! En willen jullie dineren met lange tafels in het weiland of BBQ'en op het terras? Het kan allemaal, zelfs 's avonds buiten dansen met alle gasten! 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie! Wij leiden jullie graag een keertje op deze schitterende locatie rond. 

------------------

ROLLENDE KEUKENS EN MEER
Om het echte festivalgevoel te krijgen horen de rollende keukens er natuurlijk bij. Vanuit verschillende foodtrucks en/of vaste uitgiftepunten kunnen wij de gasten voorzien van vele soorten catering. 

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van:
- vers gebakken crêpes en wafels vanuit de Crêpes-Mobiel
- vers gebakken pizza’s vanuit een mobiele, houtgestookte pizza-oven
- een complete BBQ vanaf een mobiele ‘Oklahoma Country Smoker’
- de IJscobus, met vers Italiaans ijs
- de Currybus, met verschillende, zeer smakelijke curry’s
- Maar wij verzorgen ook noodles, pasta, tapas, sushi, salades en nog veel meer! 

Omdat het vaak ook prettig kan zijn om zittend te dineren, bieden wij ook meerdere mogelijkheden aan om samen met jullie gasten uitgebreid te dineren aan lange tafels. 

Wij bieden 3 soorten diners sharing diners op schalen aan:
- een mediterraans diner 
- een bbq op schalen en stoere houten planken
- een tapas diner op schalen

STYLING EN DECORATIE
De styling van jullie festival is natuurlijk heel belangrijk! Hierin kunnen wij voor jullie alles uit handen nemen en de gehele styling en decoratie verzorgen. Wij werken hiervoor samen met een ervaren styliste die werkt met verschillende stylingpaketten, waardoor de locatie aangekleed wordt naar jullie eigen stijl en smaak.

Zo hebben wij onder andere een pakket 'Vintage' en een pakket 'Ibiza' met hierin:
- vintage of gekleurde vlaggenlijnen
- houten bewegwijzeringsborden met gepersonaliseerde teksten
- bloemen voor op de tafels - geheel in jullie stijl natuurlijk

Je kunt de pakketten uitbreiden met bijvoorbeeld gekleurde tafels, banken en stoeltjes, lampionnen, een backdrop, gekleurde kussens, of bijvoorbeeld een Polaroid camera voor leuke foto's en nog veel meer!

Natuurlijk is het ook mogelijk dat jullie de decoratie en styling helemaal zelf regelen. 

MUZIEK EN ENTERTAINMENT
Goede muziek en entertainment is erg belangrijk voor de sfeer op jullie bruiloft. Wij helpen jullie graag met het samenstellen van een sfeervol en passend muziek- en entertainmentprogramma. Wij hebben in ons bestand vele suggesties voor leuke vintage jazzbandjes of bijvoorbeeld een vintage vinyl DJ in een unieke DJ-auto die perfect past in het festivalthema! 

Of wat dachten jullie van een hoekje met een 'silent disco'  met bijbehorende koptelefoons? 's Avonds een gezellige live band met saxofonist of een gave DJ om samen met familie en vrienden te dansen tot in de late uurtjes..

---------------------------

Wij denken graag met jullie mee over de invulling van de bruiloft. Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag eens brainstormen, neem dan gerust contact met ons op!

Wij maken tevens ook graag een persoonlijke afspraak om jullie wensen te bespreken zodat we een duidelijke, gerichte offerte kunnen maken.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Binnen RuimteBinnen Ruimte-150150150150-Bij minder goed weer kan de ceremonie ook plaats vinden in de oude hooischuur of onder de prachtige bedoeïenentent!.
BuitenBuiten-175175175175-Willen jullie dineren met lange tafels in het weiland of BBQ'en op het terras? Het kan allemaal, zelfs 's avonds buiten dansen met alle gasten! Op deze locatie mag alles buien plaatsvinden, dus ook live-muziek in de vorm van een DJ of band!.

Details

  • Locatie type
  • Officiele trouwlocatie
  • Receptie
  • Diner
  • Feest
  • Overnachten
  • Kenmerken
    Toegang minder validen, Tuin
  • Services
    Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Kinderopvang, Live muziek, Presentatieapparatuur
  • Capaciteit
    40 - 175
  • Aantal parkeerplaatsen
    50
  • Feest mag duren tot
    1:00
  • Talen die wij spreken
    Engels, Nederlands

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 1500

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Zunderdorp
Noord-Holland, Nederland
Tel: 020 496 3529
Fax:
KVK-nummer: 34269893



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker