Festival Bruiloft Hoogstraten
Festival Bruiloft Hoogstraten

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:



Verstuur bericht
Sluiten

Festival Bruiloft Hoogstraten

    020 496 3529

EEN ECHTE BUITENBRUILOFT

Op 20 minuten rijden vanaf Breda ligt deze fantastische Belgische buitenlocatie waar zoveel meer mogelijk is dan in NL. Maar wat dan precies? Een feest buiten is hier bijvoorbeeld geen enkel probleem en het feest mag langer doorgaan dan bij ons. Ook kan je hier vaak met grote groepen blijven slapen en zijn er minder regels. En al deze pluspunten gelden ook voor deze locatie!

Verscholen tussen de bomen komt de voorkant van de locatie steeds meer in zicht; een prachtig 19e eeuws landhuis. Vanaf hier lopen jullie rechtstreeks de tuin in waar de gehele huwelijksdag plaats zal vinden. De houten wegwijzerborden begeleiden de gasten richting de ontvangstplek waar wij klaar staan met limonadekannen gevuld met bronwaters en vers fruit. De Franse bistrostoeltjes staan al klaar en het vintage prieeltje staat gereed vlak voor de prachtige vijver waar jullie komen te zitten. Zien jullie het al voor je? 

Voor de grote feesttent op het terras vindt de borrel plaats. Het bruidspaar snijdt de bruidstaart aan, de Prosecco vloeit rijkelijk en het zonnetje schijnt volop.  Langzaam aan starten de foodtrucks met het bereiden van het diner en komt de geur van smeulende stukken vlees en verse pasta  de gasten tegemoet. De zinken teilen met ijsblokjes worden aangevuld met flesjes bier, gasten zitten aan lange picknicktafels, een akoestisch bandje speelt live muziek.. Een heerlijke ontspannen huwelijksdag! 

Maar uiteraard moet er ook gedanst worden! Binnen in de tent start de DJ en wordt het feest door jullie geopend met de huwelijksdans. De voorkant van de tent is helemaal open, gasten kunnen zowel binnen als buiten feesten en op het terras buiten dansen de gasten op een LED-dansvloer. Een feest tot in de late uurtjes zonder geluidsbeperkingen, wat een fantastische locatie en dat zo dicht bij de Nederlandse grens! 

De gasten vertrekken langzaam richting hun hotelkamers in de ochtend gewekt te worden met de mededeling dat de lange ontbijttafels met verse broodjes en sappen klaar staan. Er wordt nagepraat, gelachen, en foto’s van de bruiloft worden uitgewisseld. Wat een te gek huwelijksweekend was dit!

Het is mogelijk om het hele hotel af te huren zodat jullie met in totaal 44 personen op de locatie kunnen overnachten. Zijn dit te weinig slaapplekken? In de nabije omgeving zijn meerdere hotels en B&B's aanwezig. 

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Buiten-4000400040004000-Zowel binnen als buiten is versterkte muziek toegestaan..
Binnen Ruimte-1400140014001400-Zowel binnen als buiten is versterkte muziek toegestaan. .

Details

  • Locatie type
  • Officiele trouwlocatie
  • Receptie
  • Diner
  • Feest
  • Overnachten
  • Kenmerken
    Bos, Bruidssuite, Danszaal, Toegang minder validen, Tuin, Water
  • Services
    Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Kinderopvang, Live muziek, Presentatieapparatuur
  • Capaciteit
    50 - 350
  • 2-persoonskamer(s)
    16
  • Feest mag duren tot
    3:00
  • Talen die wij spreken
    Duits, Engels, Nederlands

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 2500

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Hoogstraten
Antwerpen, Belgie
Tel: 020 496 3529
Fax:
KVK-nummer: 34269893



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker