Fier Bussum

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Fier Bussum

    035 6916 788
 Top bedrijf

Je staat op een stuk erfgoed, omringd door natuur en totale rust. Op een buitengewone locatie met een bijzondere geschiedenis. Het grote moment is daar. Alle ogen op jou gericht terwijl je over het veld loopt naar de liefde van je leven. En het antwoord is… JA!

De mooiste dag van uw leven
Op de mooiste dag van jullie leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Fier Bussum is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat ook jullie huwelijksvoltrekking in ons historische Fort mag plaatsvinden. Onze locatie is bij uitstek geschikt om bij mooi weer uw huwelijksdag buiten te laten plaatsvinden.

Romantisch, intiem en exclusief voor u en uw gezelschap
De Loods, Poterne en tuin hebben weinig nodig om deze om te toveren tot een romantische plek om elkaar het jawoord te geven. Tijdens jullie huwelijk is Fier Bussum exclusief voor jullie en je gezelschap.
De mooie omgeving geeft een geweldige achtergrond voor jullie trouwfoto’s. Direct na de huwelijksvoltrekking kunt u de bruidstaart aansnijden en proosten met champagne. Het feest kan beginnen!

Fort Werk IV werd gebouwd in 1868, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een muur met schietgaten, Kazematten, een oude artillerieloods De Loods en een Poterne, een lange ondergrondse gang. Wie het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stapt een andere wereld binnen.

Lees meer

Details

Contact

Doctor Abraham Kuyperlaan 1A
1402 SB Bussum
Utrecht, Nederland
Tel: 035 6916 788
Fax:
KVK-nummer: 70835543Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker