De Bronckhorst Hoeve

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

De Bronckhorst Hoeve

    0575566500

Unieke buitenlocatie voor een prachtig huwelijk

Van romantisch trouwen, borrelen en dineren tussen de appelbomen tot een swingend feest in de trendy Paardenstal; alle ingrediënten voor een heel bijzonder buitenhuwelijk!

Bij De Bronckhorst Hoeve kun je ieder onderdeel van de dag op verschillende plekjes vieren. De appelboomgaard is dé plek voor een romantische ceremonie met een uniek uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Geniet in deze relaxte groene omgeving met alle gasten van een wel heel ontspannen buitenbruiloft. Regen op komst? Niet getreurd, je ceremonie kan optioneel ook onder een stretchtent, dit geeft een schitterend decor in de sfeervolle tuin!

Vol inspiratie gaat onze keukenbrigade voor jullie diner aan de slag. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, van een outdoor live cooking barbecue, foodmarket- of festival tot een heerlijk uitgebreid (sharing) diner in Italiaanse sferen aan de prachtige lange dinertafel in de tuin. Optimale kwaliteit en een pure buitenbeleving.

De Hoeve zelf, maar ook de omgeving met uitgestrekte weilanden zijn ideaal voor jullie trouwreportage. Daarnaast kunnen de kleine gasten zich op deze plek prima vermaken op de grasvelden rondom de hoeve. Na een spetterende opening van het feest kunnen jullie swingen op live muziek in de Paardenstal en genieten van verschillende trendy hapjes en drankjes. Kortom, het wordt een dag om nooit meer te vergeten! Romantiek ten top!

Lees meer

Details

Tarieven

  • Totaalprijs vanaf
    EUR 5500

Contact

Bronkhorsterweg 1
6971JA Brummen
Gelderland, Nederland
Tel: 0575566500
Fax:
KVK-nummer: 08090599Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker