Partycentrum van Opstal
Partycentrum van Opstal

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Partycentrum van Opstal

    0135422068

Waar de Brabantse gezelligheid te vinden is

Feestlocatie Tilburg

Partycentrum Van Opstal Tilburg is de ideale feestlocatie voor het goedkoop geven van een feest in Tilburg. Van Opstal biedt dan ook alle mogelijkheden die u wenst bij het huren van een zaal. Of u nu kiest voor de kleine zaal of voor de grote zaal, elke feestlocatie kan aangekleed worden op de manier die u wenst. En de prijzen? Die blijven aantrekkelijk.

Diverse feestlocaties in Tilburg

Beide feestzalen in Partycentrum van Opstal Tilburg hebben een eigen airconditioning, eigen toiletten en een goede licht en geluidsinstallatie. De catering mag u zelf verzorgen, maar uiteraard is het ook altijd mogelijk om gebruik te maken van de mogelijkheden die wij, tegen een scherpe prijs, bieden. Sowieso zijn bij de prijs altijd het volgende inbegrepen: tafels, stoelen, glazen, servies en krukken. De parkeermogelijkheden voor het partycentrum zijn gering, maar op loopafstand parkeert u uw auto gratis op bijvoorbeeld het Besterdplein.

U kunt bij feestlocatie van Opstal in Tilburg terecht voor workshops, bedrijfsuitjes, bruiloften, koffietafels, verjaardagen, jubilea en nog veel meer. Door ruim 50 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat uw feest bij Partycentrum Van Opstal Tilburg in zeer goede handen is.

Feestlocatie Berkel-Enschot

Partycentrum Van Opstal Berkel-Enschot is de ideale uitvalsbasis voor het organiseren van een feest. Van Opstal biedt dan ook alle mogelijkheden die u wenst bij het huren van een zaal of het organiseren van een feest. Of u nu kiest voor de kleine zaal of voor de grote zaal, het kan altijd aangekleed worden op de manier die u wenst. En de prijzen? Die blijven aantrekkelijk.

Wilt u een feest organiseren in Berkel-Enschot, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beide zalen in Partycentrum van Opstal Berkel-Enschot hebben een eigen airconditioning, eigen toiletten en een goede licht- en geluidsinstallatie. De catering mag u zelf verzorgen, maar kan, indien gewenst, ook volledig door ons verzorgd worden tegen een zeer scherpe prijs. Bij de prijs is sowieso altijd inbegrepen: het gebruik van tafels, stoelen, glazen, servies en krukken. De parkeermogelijkheden voor het partycentrum zijn gering, maar op korte afstand parkeert u uw auto gratis.

U kunt bij Partycentrum van Opstal Berkel-Enschot terecht voor het organiseren van workshops, bedrijfsuitjes, bruiloften, koffietafels, verjaardagen, jubilea en nog veel meer. Door ruim 50 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat uw feest bij Partycentrum Van Opstal Tilburg in zeer goede handen is.

Heeft u hulp of advies nodig bij een feest organiseren? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u tijdens een zaalbezichting vertellen waar u op moet letten.

Lees meer

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Toegang minder validen
 • Services
  Bediening, Externe cateraar toegestaan, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  10 - 300
 • Feest mag duren tot
  4:00
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Koestraat 28
5014ED Tilburg
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 0135422068
Fax:
KVK-nummer: 18029847Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker