Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage
Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

   

Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage

Trouwlocatie Breda

De mooiste trouwlocatie van Breda is een oude en tegelijk moderne molen. Hier vind je romantiek in een hedendaags jasje. Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage is dé trouw- en feestlocatie voor jullie huwelijk in Breda. De molen dateert uit 1900 en is helemaal gerenoveerd. Authentieke details, zoals de originele houten balken in het plafond, gaan hier perfect samen met een trendy uitstraling waarin jullie én je gasten zich direct thuis voelen.

Alles op één locatie

De molen biedt ruimte aan 150 mensen. De ontvangst van jullie gasten, de ceremonie, het diner én het feest kunnen allemaal plaatsvinden in de molen en het bijgebouw. Steeds in een andere ruimte. Zo hoeven de gasten niet te verplaatsen en wordt het steeds gezelliger. Als het weer net zo stralend is als het bruidspaar, hebben we ook nog een heerlijk terras in de aanbieding om te borrelen of te barbecueën.

Huwelijksceremonie in de molen

In het sfeervolle oude pakhuis van de molen kunnen jullie elkaar het ja-woord geven. De trouwambtenaar van de gemeente (of van jullie keuze) komt gewoon naar jullie toe! Volgens de nieuwe regelgeving kunnen jullie zelfs iemand uit eigen familie meenemen die jullie trouwceremonie verzorgt.

Unieke en onderscheidende bruiloft

De molen wordt helemaal naar jullie eigen smaak ingericht. Jullie bepalen helemaal zelf welke sfeer en uitstraling de molen krijgt. Precies zoals jullie het willen. Uiteraard helpen onze wedding professionals jullie graag met het maken van de juiste keuzes.

Neem contact op voor meer informatie.

Lees meer

Details

Contact

Breda
Noord-Brabant, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer: 20110244Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker