InterContinental Amstel Amsterdam
InterContinental Amstel Amsterdam

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

InterContinental Amstel Amsterdam

    +31 20 622 60 60

Uw droombruiloft in het Amstel hotel

Jullie trouwdag; de mooiste en meest gedenkwaardige dag van je leven. Een magische bruiloft in het Amstel Hotel is een droom van ieder stel die uitkomt. Een mijlpaal, die intiem of uitgebreid gevierd moet worden, met uw dierbaarste vrienden, familie en geliefden.

Bij het Amstel Hotel zetten wij alles in werking om u uw droomhuwelijk ten volste te laten beleven. Het begint allemaal met een goede voorbereiding. Een team van ervaren huwelijksspecialisten begeleidt  u bij iedere stap. Vanaf het eerste moment dat u het Amstel Hotel binnenstapt, zorgt een toegewijde specialist ervoor dat uw dromen werkelijkheid worden...

Met een interieur dat net zo magisch is als het uitzicht vanaf het terras, is het Amstel hotel het perfecte decor voor de dag van uw leven. Terwijl we de unieke klassieke ambiance omarmen, passen wij ons graag aan om uw gewenste setting, decoraties en AV-vereisten te bieden. Het hotel is door de gemeente Amsterdam erkend als officiële trouwlocatie en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor recepties, huwelijksceremonies, diners en huwelijksfeesten.

Laten we samen onvergetelijke momenten creëren

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Executive roomExecutive room35 m2------De kamers worden gekenmerkt door hun elegante inrichting in Franse stijl, met een comfortabele fauteuil, een antiek bureau en twee grote openslaande ramen. De ruime marmeren badkamers zijn allemaal voorzien van een verfrissende regendouche, een apart bad en toilet. De kamers bieden uitzicht op het plein of de Amstel..
Junior SuiteJunior Suite47 m2------De ruime Junior Suites, elk met een oppervlakte van 47m², hebben een aangename zithoek om te ontspannen of een kleine vergadering te houden. Alle Junior Suites hebben een klassiek Frans interieur met twee dubbele ramen die open kunnen, een ruime marmeren badkamer met regen douche, een apart bad en toilet. De ruime opzet is ideaal voor een langer verblijf.
Executive SuiteExecutive Suite55 m2------De Executive Suites kenmerken zich door de schuifdeuren die gesloten kunnen worden om zo een comfortabele privé lounge en apart slaapgedeelte te creëren. Ze hebben een elegante donkerblauwe inrichting met een bank en een comfortabele fauteuil. Deze hoeksuites hebben vier openslaande ramen die uitzicht bieden op het plein of de rivier. De suites hebben een oppervlakte van 55m²..

Details

  • Locatie type
  • Officiele trouwlocatie
  • Receptie
  • Diner
  • Feest
  • Overnachten
  • Capaciteit
    -
  • Aantal parkeerplaatsen
    30
  • Feest mag duren tot
    1:00
  • Talen die wij spreken
    Engels, Frans, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Professor Tulpplein 1
1018 GX
Noord-Holland, Nederland
Tel: +31 20 622 60 60
Fax: +31 20 622 58 50
KVK-nummer:



Locatie






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker