Huis de Salentein

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Huis de Salentein

   

Wanneer jullie binnentreden in Huis de Salentein, voel je direct dat de geschiedenis van dit monumentale pand eeuwen teruggaat. In 2010 is deze toplocatie gerenoveerd tot het moderne 'sprookjeskasteel' dat het tegenwoordig is. De inrichting laat zich het best omschrijven als modern met een klassieke grandeur.

De Geschiedenis van Huis de Salentein voert ver terug - tot helemaal naar de 16e eeuw. De vele adellijke eigenaren voegden er allemaal iets aan toe om de locatie nog mooier te maken. Uitgestrekte landerijen voor het uitzicht, loofrijke bossen om in te vertoeven en torens en kantelen aan de voorgevel van het Huis voor een nog mooier aanzicht. Je ziet hoe dit pand altijd 'volgestopt' is met liefde en toewijding.

Wanneer jullie er voor kiezen de mooiste dag te delen met een intiem gezelschap, is Huis de Salentein de locatie bij uitstek. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en jullie wensen, hebben jullie op de huwelijksdag exclusief de beschikking over de begane grond of het gehele Huis. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in het stijlvolle decor van het Prentenkabinet, waar ruimte is voor 40 personen. Aansluitend verwelkomen wij jullie graag in de sfeervolle woonkeuken van het Huis voor het aansnijden van de bruidstaart of een feestelijke borrel. Huis de Salentein beschikt in totaal over 7 ruimtes die gecombineerd gebruikt kunnen worden. Dit maakt het Huis tot de ideale locatie voor een stijlvol sit down dinner tot 32 personen of een receptie en walking dinner tot 150 personen. Zijn jullie met meer familie en vrienden, dan kunnen jullie de huwelijksceremonie en het feest laten plaatsvinden in de Dorsmolen of Lindezaal in het naastgelegen Restaurant de Salentein.

Landgoed de Salentein biedt een romantisch, historisch decor voor een prachtige bruidsreportage, terwijl jullie gasten genieten van een heerlijk glas wijn van de eigen bodegas van de Salentein Family of Wines uit Mendoza, Argentinië.

Wij ontvangen jullie graag in Huis de Salentein voor een onvergetelijke huwelijksdag!

 

Lees meer

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Tuin
 • Services
  Bediening, Exclusieve huur, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  1 - 200
 • Aantal parkeerplaatsen
  135
 • Feest mag duren tot
  1:00
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Putterstraatweg 5
3862 RA Nijkerk
Gelderland, Nederland
Tel:
Fax:
KVK-nummer: 08058573Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Huis de Salentein Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 3 ervaringen.

Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker