Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Kasteel Rijnhuizen

    0306031866

Sprookjesachtige trouw-locatie

Centraal in Nederland, op drie kwartier van Amsterdam, schittert een lommerrijk landgoed in volle glorie. Dit oogstrelende kasteel verkeert in excellente conditie en wordt omringd door een slotgracht met een sierlijke toegangsbrug en omsloten door een bosrijk landgoed en is direct gelegen aan het Merwedekanaal.

Door zijn unieke ligging aan het Merwedekanaal, behoort een combinatie met onze partyboot “De Jonckheer van Jutphaas” tot een van de vele mogelijkheden.

Vanuit de kasteeltuin stap u direct aan boord van onze partyboot. Tijdens een mooie tocht door en om Nieuwegein, kunnen wij u rijkelijk verwennen met een drankje en een hapje of een mooi buffet.

Bij mooi weer kunt u gebruikmaken van de binnenplaats voor het kasteel, hetgeen een sfeervol decor is voor de huwelijksvoltrekking en ook voor de overige feestelijke onderdelen.Een bijkomend voordeel is dat de Corona-maatregelen hier eenvoudiger zijn toe te passen.

De buitenplaats omvat ruim vijf hectare grond en huisvest verder twee schitterende koetshuizen, een historisch theehuis en een monumentale tuinschuur. In deze hoedanigheid vormt landgoed Rijnhuizen een unieke stek voor elke feestelijke gelegenheid.

Het monumentale en zeer representatieve kasteel vindt z’n oorsprong in de middeleeuwen en dankt het huidige, statige uiterlijk aan een grondige verbouwing in de Gouden Eeuw. Het interieur is verrijkt met prachtige wandschilderingen die van grote culturele waarde zijn. Pronkstuk is de Alexanderzaal die dateert uit de 18e eeuw en z’n naam dankt aan de unieke wandschilderingen met Alexander de Grote in de hoofdrol. Ook de Tuinkamer bevat prachtige wandschilderingen uit de 18e eeuw.

Thema Office verzorgt alle ingredienten voor het welslagen van uw feestelijke gelegenheid. Hun expertise, nauwe samenwerking en afstemming met professionele partners maken het voor u een onvergetelijke en zorgeloze dag.

Lees meer

Details

Contact

Rond het Fort 22
3439 MK
Utrecht, Nederland
Tel: 0306031866
Fax:
KVK-nummer: 30205521Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker