Kasteel de Haar
Kasteel de Haar

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Kasteel de Haar

    030 6778529

'Daar waar jullie sprookje tot leven komt'

Kasteel de Haar Utrecht
Een baron en barones als bewoners, een burcht met torens en transen, een slotgracht, prachtige poorten en een beeldschone ophaalbrug, eeuwenoude muren rondom en een historie waar je 'u' tegen zegt. Als een echt sprookjesslot rijst het op uit een imposant park, omringd door oude tuinen en waterpartijen. Deze elementen maken Kasteel de Haar in Haarzuilens zo uniek en geliefd. Willen jullie ook graag trouwen in het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land? Dat kan. Bij Kasteel de Haar kun je trouwen wanneer jullie dat willen; zeven dagen per week, overdag of ’s avonds en op diverse binnen- en buitenlocaties.

Niet alleen de datum wanneer jullie trouwen, maar ook de plek waar het jawoord wordt gegeven is erg belangrijk. Het is dan ook goed om te weten dat jullie huwelijk voltrokken kan worden in onze eeuwenoude kapel, in een van de romantische stijltuinen of in het sfeervolle kasteel. Bij Kasteel de Haar kun je alleen de ceremonie laten plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om jullie hele dag bij ons door te brengen. De mooiste dag van je leven kun je compleet maken met een chique diner of een sprankelend feest.

Bruidsreportage

Een huwelijk is niet compleet zonder een stijlvolle bruidsreportage. En waar kan die nou mooier worden gemaakt dan op het landgoed van Kasteel de Haar? Het is daarom een uitgelezen mogelijkheid om een fotoreportage te maken in onze romantische tuinen; gedurende de hele dag mogen er foto’s worden gemaakt. Hebben jullie bijzonder bruidsvervoer zoals een auto of een koets, dan is deze vanzelfsprekend ook welkom op ons terrein. Goed om te weten is dat jullie tijdens deze bruidsreportage, jullie gasten een onvergetelijk kasteelbezoek aan kunnen bieden.

Proost, receptie, diner en feest
Om jullie huwelijksceremonie compleet te maken, bieden wij uiteenlopende horeca mogelijkheden aan op onze locatie. Dit kan een champagnemoment zijn, maar ook een receptie, diner of feest. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij jullie graag naar Koetshuis de Haar.

Namens het Kasteel de Haar bruidsteam wensen wij jullie alvast veel plezier en succes met alle voorbereidingen voor jullie sprookjeshuwelijk! Graag tot ziens!

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
BibliotheekBibliotheek75 m240-----Binnen de kasteelmuren is het een exclusieve belevenis op zich om elkaar het jawoord te geven. Onze prachtige intieme bibliotheek biedt de mogelijkheid om met 40 personen te genieten van een onvergetelijke huwelijksceremonie. Hebben jullie je hart verloren aan een andere binnen locatie zoals de fabelachtige Balzaal of de imposante Main Hall? Geef het aan en wij bekijken de mogelijkheden..
KapelKapel-110-----De eeuwenoude, sfeervolle kapel – aan de voet van het kasteel - wordt gekenmerkt door sereniteit en elegante eenvoud. De glas-in-loodramen, de middeleeuwse heiligenbeelden en de kleurige beschilderingen zorgen voor een heel bijzondere sfeer. In de kapel kunnen 120 gasten plaatsnemen. Alle voorzieningen zijn aanwezig, van sfeervolle verlichting tot aan klassiek en passend meubilair. Jullie hebben de keuze om voor de wet te trouwen, maar ook een kerkelijk huwelijk is mogelijk. Daarnaast kunnen jullie het terrein rondom de kapel (kerkeiland) huren voor een aangepast tarief, waar geproost kan worden op jullie jawoord..
RozentuinRozentuin-50-----Tussen de weelderige rozen van de prachtige historische rozentuin staan uw gasten en de ambtenaar van de burgerlijke stand u op te wachten. U beleeft het mooiste moment van uw huwelijksdag met het sprookjesachtige kasteel op de achtergrond (maximaal 50 gasten)..
Oude BoomOude Boom-30-----In de schaduw van de reusachtige, 120 jaar oude kastanjeboom geniet u met een kleine groep gasten van een intieme ceremonie. Het bastion heeft een besloten karakter met een prachtig uitzicht op het kasteel en de stijltuinen (maximaal 30 gasten)..
Romeinse TuinRomeinse Tuin-50-----Een bijzondere locatie met prachtig uitzicht op het kasteel. Romantisch trouwen in een strak aangelegde tuin met een geometrisch patroon. De tuin dankt zijn naam aan de hoofdstructuur, een Romeinse renbaan (hippodroom). Met in het midden prachtige rode en witte bloemen in de vorm van het familiewapen van de familie van Zuylen..

Video's

Details

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Utrecht, Nederland
Tel: 030 6778529
Fax:
KVK-nummer: 30174063Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker