Huize Frankendael
Huize Frankendael

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Huize Frankendael

    020 423 39 30

Unieke locatie in Amsterdam

Huize Frankendael is als laatste buitenplaats van Amsterdam een van de top-10 monumenten van de stad. Niet alleen de geschiedenis spreekt tot de verbeelding, vandaag de dag kunt u hier uw verjaardag vieren, een diner organiseren of trouwen. Alle salons, kamers en vertrekken in het hele huis staan voor u open! Bij Huize Frankendael kunt u feestvieren met 10 tot 400 personen.

Feest is persoonlijk. Daarom bespreken wij uw wensen graag persoonlijk met u door.
 


Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
SalonsSalons-8015070--De salons zijn de meest populaire ruimtes als het om feestvieren gaat. De goudgele wandbespanning en marmeren gang geven een monumentaal gevoel. Niet voor niets is de grote salon onze trouwkamer. Menig statie- en familieportret werd op de trappen voor het huis gemaakt..
KoetshuisKoetshuis-8015070--Deze ruimte wordt wel eens de meest sfeervolle ruimte van het huis genoemd. De hardhouten drinktroggen laten zien waar de paarden ooit stonden. Het koetshuis is robuust en sfeervol tegelijkertijd. Met een eigen bar en buffet kunnen wij u van alle mogelijke wensen voorzien. De ruimte is in tweeën te delen of als een geheel te gebruiken. En wat te denken van een privéterras onder de magnolia? In het koetshuis worden regelmatig diners, recepties en ontvangsten gehouden..
Oude KeukenOude Keuken---20--De oude keuken is favoriet voor familiefeesten en privédiners. De okergele achttiende eeuwse keuken bleef geheel in tact. De ramen zien uit op de voortuin en de fontein van Van Lochteren. De Oude Keuken is een aparte privé ruimte grenzend aan ons restaurant..
StijltuinStijltuin--300200--Onze stijltuin is elk seizoen prachtig maar in de zomer is ze extra bijzonder en gaan de ruimtes van het huis moeiteloos over in het groen van de stijltuin..

Details

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Middenweg 72
1097 BS Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 020 423 39 30
Fax:
KVK-nummer: 34306374Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Huize Frankendael Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 2 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker