Syriana
Syriana

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Syriana

    0206690933

Sfeervolle en Veelzijdige Locatie in Amsterdam

Restaurant Syriana in Amsterdam is een restaurant met een Syrische – Libanese keuken en beschikt over vele verschillende mogelijkheden om van uw bruiloft een groot feest te maken. 

Een nieuw begrip in de keuken. De Syrische- Libanese keuken blijft mensen verassen, sinds dit voor vele mensen een onbekend begrip was. De smaken zijn een klasse apart en een nieuwe culinaire smaakmaker. De keuken is erg geliefd omdat deze uit vele voorgerechten genaamd maza’s bestaat. Deze zijn erg vergelijkbaar met de Spaanse tapa’s. Wij noemen de maza’s ook wel gezelligheidsgerechten.

Het restaurant is voor u en familie of vrienden sfeervol ingericht met voldoende ruimte om met z’n allen te dineren. Er is ook de mogelijkheid om live muziek tijdens uw feest en/of bruiloft te laten plaatsvinden.

Het meest romantische deel van heel restaurant Syriana is de serre. Deze is met zijn glazen koepel en sprankelende verlichting een rilling over de ruggengraat.

De Lounge die er op de bovenverdieping van restaurant Syriana geopend is, is na een verbouwing heel uitzonderlijk geworden.
Wij noemen het de Oase van genot. Het is ingericht op een Arabische stijl met het thema 1001 nachten en een ideale lounge sinds er alles aan gedaan is om men er zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Hiermee willen wij laten zien dat u niet ver weg hoeft te reizen om zich in andere sferen te begeven.

Restaurant Syriana beschikt tevens over een ruimte waar recepties en grote diners plaats kunnen vinden. Deze ruimte bevindt zich op de benedenverdieping van het pand. Wij verzorgen voor deze evenementen ook de catering. Bij evenementen zoals een receptie is er de mogelijkheid om een Frans- Hollands menu te kiezen.

Bij een planning voor een evenement word u door ons geholpen om zo een goed beeld te geven aan het geheel. Ook natuurlijk om u wensen in acht te nemen. Restaurant Syriana werkt ook samen met de Molen van Sloten.

Tevens zijn er ca 100 parkeerplaatsen beschikbaar voor het gebruik van u en uw gasten. Restaurant Syriana is makkelijk bereikbaar door de gunstige ligging dichtbij de snelwegen van Amsterdam. 

See you at Syriana!

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
De EdenzaalDe Edenzaal160 m2120120120150-.
Het RestaurantHet Restaurant300 m2180180180220-.
De LoungeDe Lounge280 m2858585120-.

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal, Prieel, Toegang minder validen, Tuin, Water
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Externe cateraar toegestaan, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  30 - 400
 • Aantal parkeerplaatsen
  100
 • Feest mag duren tot
  3:00
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Tarieven

 • Uurtarief
  EUR 60
 • Minimaal af te nemen uren
  5

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

akersluis 8
1066 ez Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0206690933
Fax:
KVK-nummer: 34300007Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker