Restaurant De Rechtbank

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Restaurant De Rechtbank

    030-2330033

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd, jullie gaan een mooie en spannende tijd tegemoet.

Vaak is de eerste stap bij het organiseren van een bruiloft het bepalen van de locatie. Aan de hand hiervan kunnen jullie namelijk de verdere invulling gaan bepalen zoals het aantal personen per onderdeel van de dag, de wensen voor het diner en de feestelijke aankleding en dus uitstraling van jullie trouwdag. Jullie hebben hier vast al mooie ideeën over en een flexibele houding vanuit de locatie is dan erg belangrijk. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, en één vast contactpersoon voor jullie, denken wij graag met jullie mee en bespreken we jullie specifieke wensen tijdens een persoonlijk gesprek en tevens rondleiding op onze locatie(s).

De mogelijkheden zijn legio: een borrel met taart en prosecco toost, een viergangen diner voor al jullie gasten of een spetterend feest in jullie eigen ‘rechtszaal’. Jullie kunnen natuurlijk ook jullie hele dag bij ons vieren beginnend met een bijzondere huwelijksceremonie met live muziek, daarna taart en toost met een lekkere borrel, aansluitend een fantastisch diner en als knallende afsluiter een groot feest met band of DJ. Nadat jullie tot in de late uurtjes gefeest hebben, kunnen jullie bij ons overnachten zodat jullie de volgende ochtend met een select gezelschap na kunnen praten over deze geweldige dag onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Onze Vrouwe Justitia zaal is geschikt voor feesten tot ongeveer 250 personen, afhankelijk van jullie wensen en de opstelling van de ruimte. In deze ruimte hebben jullie de beschikking over o.a. een eigen bar met LED-verlichting, geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en beamer met scherm.

Geen standaard bruiloft, maar een uniek huwelijksfeest op basis van jullie wensen: dáár gaan wij voor. Wij hopen jullie te mogen ontvangen voor een afspraak bij Restaurant de Rechtbank!

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Vrouwe JustitiazaalVrouwe Justitiazaal165 m2-25090250460 cm-Een zeer sfeervolle zaal in de stijl van een club. Hier kan gefeest worden met een DJ of liveband tot 1:00uur. De bar bevindt zich in de zaal..
Ceremoniezaal100 m280---400 cm-Dit was vroeger de eetzaal van de Utrechtse monniken, nu is het een monumentale zaal voor een prachtige huwelijksceremonie..

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Danszaal
 • Services
  Bediening, Exclusieve huur, Fotoreportage, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  30 - 250
 • 2-persoonskamer(s)
  27
 • Feest mag duren tot
  1:00
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Korte Nieuwstraat 14
3512 NM Utrecht
Utrecht, Nederland
Tel: 030-2330033
Fax:
KVK-nummer: 30189938Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met Restaurant De Rechtbank Waardering 10 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker