Landgoed De Meerberg
Landgoed De Meerberg

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Landgoed De Meerberg

    06-55 17 69 35

Een bijzondere locatie midden in de natuur.

Midden in de lommerrijke bossen van het Brabantse Teteringen ligt een bijzondere ontmoetingsplek voor jong en oud: Landgoed De Meerberg. 

Zodra u de poort van ons Landgoed passeert, begrijpt u waarom wij wel eens horen: Where people meet nature! Ver weg van de drukte van alledag, op een steenworp afstand van historisch Breda, kunt u hier genieten van uiteenlopende activiteiten die De Meerberg haar gasten te bieden heeft.

Het prachtige Koetshuis leent zich uitstekend voor allerlei mogelijke festiviteiten en bijeenkomsten. Het ruime terras, met uitzicht op de landerijen, is de ontmoetingsplek bij uitstek voor bijvoorbeeld een bijzonder feest, trouwerij en/of een feestelijke barbecue. De mogelijkheden zijn legio. 


TROUWEN


Een walking diner of een feest waar ruimte is om lekker te dansen of… Ons Koetshuys met terras biedt diverse mogelijkheden om de dag of avond zo in te vullen dat het bij uw wensen past. De Meerberg biedt volop ruimte om deze dag echt jullie dag te maken.

Als u op zoek bent naar een romantische trouwlocatie waar u ook het jawoord mag geven (met vergunning) dan bent u bij De Meerberg aan het goede adres. Ook extra activiteiten zoals een tocht met uw gasten door de bossen met pony en rijtuig kunnen we voor u verzorgen.

FEEST

Lekker eten, vrolijkheid, alles even vergeten en genieten van de muziek. Het Koetshuys biedt zowel binnen als buiten voldoende ruimte om uw feest aan te kleden.

Wanneer u een activiteit organiseert in ons Koetshuys heeft u deze exclusief tot uw beschikking. 

Dat wil zeggen dat er buiten de gastheer, de gastvrouw en medewerkers van het landgoed, geen andere bezoekers aanwezig zijn op het landgoed.

Wij maken graag een afspraak om alle verschillende mogelijkheden door te nemen. U kunt hiervoor met ons contact opnemen via het contactformulier hiernaast op deze website.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
KoetshuysKoetshuys--135-135-De maanvormige raampjes en de tuigkamer herinneren aan de tijd dat het Koetshuys in gebruik was als stalling voor de paarden en koetsen. Tegenwoordig is het de centrale plaats van waaruit alle activiteiten plaatsvinden. Het ruime terras sluit aan op de weilanden. De bomenrij op de achtergrond versterkt het heerlijke buitengevoel. Het Koetshuys biedt plaats aan maximaal 135 personen. De indeling/ruimte is eenvoudig aan te passen.. Wanneer u een activiteit organiseert in ons Koetshuys heeft u deze exclusief tot uw beschikking. Dat wil zeggen dat er buiten de gastheer, de gastvrouw en medewerkers van het landgoed, geen andere bezoekers aanwezig zijn op het landgoed..

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bos, Toegang minder validen, Tuin
 • Services
  Bediening, Exclusieve huur, In-house Catering
 • Capaciteit
  7 - 135
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
Op afspraak (We schikken ons graag naar uw wensen)
dinsdag
Op afspraak
woensdag
Op afspraak
donderdag
Op afspraak
vrijdag
Op afspraak
zaterdag
Op afspraak
zondag
Op afspraak

Meerberg 1a
4847 NA Breda
Noord-Brabant, Nederland
Tel: 06-55 17 69 35
Fax:
KVK-nummer: 20116895Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker