Landgoed Oldruitenborgh

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Landgoed Oldruitenborgh

    0527-244600

Landgoed Oldruitenborgh een bijzondere belevenis

Een onvergetelijke trouwdag op een prachtige trouwlocatie in Vollenhove, Overijssel

Zoeken jullie een sfeervolle, historische trouwlocatie om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken? Dan is Landgoed Oldruitenborgh bij uitstek geschikt voor jullie. Het Landgoed leent zich voor alle aspecten van jullie trouwdag, van wettelijke huwelijk, receptie, culinair diner en swingend avondfeest.

Bovendien liggen er in Vollenhove meerdere kerken op loopafstand, waardoor een kerkelijke ceremonie goed te combineren is met een wettelijk huwelijk op het Landgoed. Jullie  kunnen er ook voor kiezen een gedeelte van jullie trouwdag door te brengen op het Landgoed. Tot slot kunnen jullie, jullie huwelijksnacht, doorbrengen in onze romantische bruidssuite. Trouwen op Oldruitenborgh is onvergetelijk.

Ceremonie

Het authentieke Landgoed Oldruitenborgh is bij uitstek geschikt voor het vieren van jullie totale huwelijksdag. Het 15e-eeuws statige Landhuis beschikt over een ruime lichte entree met een prachtig uitzicht op het Engelse landschapspark en een sfeervolle Trouwsalon. In de Trouwsalon met haar lange historie vindt doorgaans de huwelijksceremonie plaats.  Na de ceremonie is er mogelijkheid voor het uitbrengen van een toast en het aansnijden van de bruidstaart.

Receptie

Elk vertrek heeft zijn eigen, karakteristieke uitstraling, en afhankelijk van de grootte van de groep wordt een keuze gemaakt tussen de Koningskamer, Tweenijenhuizensalon, Spiegelsalon, Van Echtenkamer, of de Ruitenborghzaal. Bij mooi weer leent het rustieke Engels landschapspark zich natuurlijk uitstekend voor een receptie.

Huwelijksdiner

De diverse prachtige stijlkamers lenen zich uitstekend voor een besloten culinair huwelijksdiner. De authentieke kamers kunnen tot in detail naar eigen wens worden ingericht en gedecoreerd. Geniet van een verrassend diner.Samen zorgen wij voor een persoonlijke culinaire invulling van jullie huwelijksdiner.

Huwelijksfeest

De prachtige statige Ruitenborghzaal in het Landhuis is de perfecte ruimte voor een onvergetelijke afsluiting van jullie huwelijksdag. Een DJ of live band zorgt voor een swingende feestavond, maar jullie kunnen natuurlijk ook een andere invulling geven aan jullie huwelijksfeest. Alles wordt tot in de finesses geregeld, zodat jullie gasten nog lang zullen napraten over jullie bruiloft. Als het feest ten einde loopt, kunnen jullie zo doorgaan naar de romantische suite voor jullie huwelijksnacht.

Huwelijksnacht

Bij de dag van jullie dromen hoort natuurlijk ook een suite van jullie dromen. Dat is de romantisch ingerichte suite met authentieke balkenplafond in het voormalige Koetshuis. Naast luxe en comfort, heeft deze kamer van Landgoed Oldruitenborg ook nog een unieke uitstraling door de klassieke details van het oude Koetshuis. Oftewel, een huwelijksnacht van jullie dromen. Geniet hier in alle stilte en rust na van jullie huwelijksdag, met een glas bubbels of samen in een warm bubbelbad. De volgende ochtend zorgen wij vanzelfsprekend voor een weldadig ontbijt voor jullie en jullie gasten.

Wij denken graag met jullie mee over de perfecte invulling van jullie dag, van de ceremonie en receptie tot en met het huwelijksdiner en het huwelijksfeest.

Lees meer

Details

Openingstijden en contact

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
Altijd open
zondag
Altijd open

Groenestraat 24
8325AZ Vollenhove
Overijssel, Nederland
Tel: 0527-244600
Fax: 0527-244635
KVK-nummer: 38024117Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker