BurgGolf Wijchen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

BurgGolf Wijchen

    024-6454257

BurgGolf Wijchen

In de provincie Gelderland vindt u BurgGolf Wijchen. In het recreactiegebied Berendonck ligt een prachtige 18 holes golfbaan. De golfbaan is ontworpen door Joan Dudok van Heel, wordt aan drie kanten begrensd door een meer en zeven holes liggen op een schiereiland. De rest bevindt zich in een prachtig parklandschap en zorgen voor prachtige vergezichten.

Naast een 18 holes golfbaan beschikt BurgGolf Wijchen ook over een clubhuis voor verschillende doeleinden. Het clubhuis, genaamd Magnolia's, biedt onderdak aan groepen tot 200 personen. Er bevindt zich hier een bar/restaurant met grote terrassen en ook bestaat er de mogelijkheid een ''vergaderzaal'' te huren.

Magnolia's

BurgGolf Wijchen beschikt zoals al eerder beschreven over een restaurant/bar, genaamd Magnolia's. Dit concept staat voor beleving en kwaliteit en u bent hier welkom van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Het team staat elke dag weer voor u klaar. Ook voor zakenlunches- en diners, recepties, private dinning of voor overige feesten en partijen bent u bij Magnolia's aan het juiste adres! Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen.
 

Lees meer

Video's

Details

Contact

Weg door de Berendonck 40
6603LP Wijchen
Gelderland, Nederland
Tel: 024-6454257
Fax:
KVK-nummer: 10034480Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker