Recreatiegebied Zeumeren en SchatEiland

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Recreatiegebied Zeumeren en SchatEiland

    0342-740740

Uw bruiloft in een avontuurlijke omgeving

Centraal in Nederland gelegen in Voorthuizen, direct aan de A1 tussen Apeldoorn en Amersfoort, ligt het veelzijdige recreatiegebied Zeumeren met als unieke locatie SchatEiland Zeumeren. Hoe u uw evenement ook invult, op Zeumeren zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Perfect voor uw bedrijfsuitje, congres, vergadering, jubileum, productpresentatie, receptie, themafeest of familiedag. Deze unieke locatie biedt u een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen. Zowel buiten als in ons overdekte avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren kunnen wij uw groep ontvangen. Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom. Zeumeren heeft 45 hectare land, 32 hectare water en 3 stranden. Het recreatiegebied beschikt naast de multifunctionele indoorlocatie o.a. over een Shortgolfbaan, een midgetgolf- en footgolfbaan en bestaat de mogelijkheid tot groepskamperen. Hier krijgt uw evenement alle ruimte die het nodig heeft!

SchatEiland
In een sfeervolle en volledig gethematiseerde omgeving vaart SchatEiland Zeumeren u zowel binnen als buiten terug naar de tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, piraterij en verborgen schatten. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland.
Het grootste avonturenparadijs van Nederland biedt kinderen en hun ouders een bijzondere dag vermaak, maar is ook voor themafeesten, bruiloften en bedrijfsuitjes een bijzondere locatie.
SchatEiland Zeumeren biedt exclusieve ruimten voor 20 tot 1.500 personen. Er zijn verschillende cateringmogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over verschillende terrassen binnen, omgeven door palmbomen, hout en zand. Bij mooi weer is het ook prettig vertoeven op ons grote buitenterras waar u kunt genieten van de prachtige natuur en uitzicht op het meer. U bent zelf vrij om een aanvullend entertainment zoals muziek of optreden te organiseren, maar desgewenst brengen wij u in contact met professionele bureaus.

 

Shortgolf en andere activiteiten op recreatiegebied Zeumeren
Naast de gebruikelijke voorzieningen en entertainment van SchatEiland Zeumeren kunnen wij u ook verschillende activiteiten aanbieden. Er kunnen combinaties gemaakt worden met activiteiten in SchatEiland Zeumeren of op het recreatiegebied, zoals Midgetgolf, Shortgolf, Footgolf, oud-hollandsche spelen, 3d-puzzels, een waterprogramma zoals kanoën en waterfietsen, sportactiviteiten of 4x4-rijden. SchatEiland Zeumeren werkt hiervoor samen met professionele bureaus op het recreatiegebied. Ook is het mogelijk om zelf iets te organiseren in de voor u gereserveerde binnenruimte in SchatEiland of op een afgezet gedeelte van het buitenterrein van het recreatiegebied. Ook onze locatie Shortgolf is u graag van dienst.

Mogelijkheden recreatiegebied Zeumeren Indien u een evenement wilt organiseren op Zeumeren, kunt u ongeveer 17.000 mensen kwijt, afhankelijk van de inrichting van het terrein. Tevens beschikt het gebied over 2.500 parkeerplaatsen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 personen, een bruiloft van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 15.000 personen, op Zeumeren is het mogelijk. RGV verhuurt het terrein. U geeft zelf invulling aan het programma, de inrichting en aankleding (tenten en eventueel muziek), de catering, etc. Op die manier kunt u een evenement op maat voor uw gasten organiseren.

 

Lees meer

Video's

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bos, Danszaal, Strand, Tuin, Water
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Externe cateraar toegestaan, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  20 - 17000
 • Aantal parkeerplaatsen
  2500
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Stroetweg 7
3781 PR Voorthuizen
Gelderland, Nederland
Tel: 0342-740740
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker