Restaurant Zuiver

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Restaurant Zuiver

    030 23 83 233

Heerlijk gastvrij

Restaurant Zuiver is dé perfecte trouwlocatie in Utrecht voor uw sfeervolle huwelijksfeest! De gerenoveerde locatie is bijzonder, authentiek en sfeervol: door de authentieke kenmerken van de boerderij te combineren met een moderne inrichting heeft de locatie een bijzondere en unieke ambiance. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor uw onvergetelijke huwelijksdag.

Waarom Restaurant Zuiver dé perfecte trouwlocatie voor uw sfeervolle huwelijksfeest is…
Officiële (authentieke) trouwlocatie
Centrale ligging (nabij de A2 in Utrecht)
Hoogstaande service en gastvrijheid
Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 175 personen
Ruime keuze in culinaire invulling

Restaurant Zuiver beschikt over een bijzondere besloten ruimte: de Zuiverzaal. In de Zuiverzaal zijn feesten tot 175 personen mogelijk. De hoogte van de zaal en houten balken zorgen voor een sfeervolle ambiance. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de Herenkamer, een besloten ruimte geschikt voor een intiem diner tot 30 personen of borrel tot 40 personen.

De ligging van Restaurant Zuiver is ideaal voor uw trouwfeest. Gelegen nabij de A2 is de locatie voor iedereen goed te bereiken. Binnen de gemeente Utrecht is restaurant Zuiver een officiële trouwlocatie en dat betekent dat u uw huwelijk bij ons kunt laten voltrekken.

Daarnaast is de culinaire invulling van uw huwelijksdag ook belangrijk. De hapjes en gerechten bij uw receptie, diner en feestavond worden met zorg samengesteld door onze chef-kok Richard. Wenst u een uitgebreid dinerbuffet, walking dinner of een geserveerd diner aan de prachtige ronde tafels in de Zuiverzaal? Of een intiem diner in de Herenkamer voor een select gezelschap? Uiteraard hoort een barbecue op ons zonnige terras ook tot de mogelijkheden. Ook wanneer u het net even anders wenst helpen wij u graag met het samenstellen van uw huwelijksdag.

Het team van Restaurant Zuiver doet er alles aan om uw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen: van een op maat gemaakte offerte tot een heerlijke bruidstaart en van ontvangst met Prosecco tot een intiem culinair diner met uw daggasten.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Zuiverzaal112 m2175175-175--De Zuiverzaal is een ruime zaal van 112m2 en multifunctioneel te gebruiken. De zaal kenmerkt zich door de hoge plafonds (ruim 6 meter). Deze ruimte, met eigen bar, is zeer geschikt voor uw receptie of feest tot 250 personen,.
Herenkamer35 m220403040-De Herenkamer is uniek vanwege haar authentieke uitstraling. De ruimte is 25 m2, exclusief de opkamer van 12 m2. Het is een perfecte locatie voor uw privé diner, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie. De Herenkamer beschikt over een eigen bar..

Video's

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Water
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  1 - 175
 • Aantal parkeerplaatsen
  130
 • Talen die wij spreken
  Engels, Nederlands

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
Op afspraak (Exclusief af te huren)

Krommewetering 51
3543 AM Utrecht
Utrecht, Nederland
Tel: 030 23 83 233
Fax:
KVK-nummer:Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker