De Nieuwe Liefde

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

De Nieuwe Liefde

    31205891680

Informatie
De Nieuwe Liefde is geopend in februari 2011 en is een initiatief van Huub Oosterhuis. Het monumentale pand aan de Da Costakade te Amsterdam is geheel verbouwd en heeft een moderne, inspirerende uitstraling met behoud van originele aspecten.

Naast eigen publieke programmering biedt deze locatie diverse mogelijkheden voor (particuliere/ zakelijke) bijeenkomsten en verhuur. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn bruiloften (inzegeningsdienst, receptie, borrel, diner), maar ook congresse, seminars,  (boek- en cd) presentaties, akoestische concerten en toneel/ theater/ cabaretvoorstellingen.

Faciliteiten & bereikbaarheid
De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Het pand is rolstoelvriendelijk en biedt plaats aan een Grote Zaal, Kleine Zaal, Koorzaal, Bibliotheek, Foyer en Serre.

Alle zalen beschikken over reguliere faciliteiten en de nieuwste technische installaties en er is een eigen technisch team beschikbaar. Een kleine selectie van faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden: diverse microfoons, monitoren, voorziening voor geluid- en tv-opnamewagens, geluidsinstallaties, een vleugel, beamer, beeldscherm, laptop, flipover, cd- en dvd speler. Het is ook mogelijk om hetgehele pand, met een capaciteit van +/- 450 personen, af te huren.

Catering
De Nieuwe Liefde beschikt over een professionele keuken. Er zijn standaard menu-mogelijkheden voor diner, buffet of borrel, maar wij maken ook graag vrijblijvend een voorstel op maat voor u. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal gasten en uw wensen.

Wij werken samen met topcateraar Huize Hermans. Deze cateraar maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische, scharrel- en fair trade producten. Dit geldt in ieder geval voor het vlees, de vis, de zuivel en de koffie.

Lees meer

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Toegang minder validen
 • Services
  Bediening, Exclusieve huur, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Live muziek, Presentatieapparatuur, Decoratie
 • Capaciteit
  8 - 450
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Da Costakade 102
1053 WP Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: 31205891680
Fax:
KVK-nummer: 514246Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker