Forteiland Pampus
Forteiland Pampus

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Forteiland Pampus

    0294-700236

Trouwen op een eiland

Trouwen op een onbewoond eiland; romantischer wordt het niet. En als je trouwt op Pampus weet je ook nog eens zeker dat jouw bruiloft uniek is. Slechts drie keer per jaar biedt Pampus stellen met een bijzonder verhaal of met een bijzondere band met het eiland de mogelijkheid om te trouwen op Pampus.

Trouwen op een unieke plek vraagt uiteraard om een uniek programma, unieke catering en buitengewoon veel aandacht. Die garantie bieden wij. Keuzes maken uit pakketten is bij ons niet mogelijk. Samen met jullie gaan wij aan de slag met het vormgeven van de dag van jullie leven. Daarnaast bieden wij de garantie dat het eiland op de door jullie gekozen dag vanaf 17:00 uur volledig verlaten en exclusief beschikbaar is.

Vermoed je dat Pampus dé plek is die jullie zoeken? Laat ons dan weten waarom het eiland zo goed bij jullie (plannen) past en wanneer je zou willen trouwen. Als we dit jaar nog beschikbaarheid hebben nemen we contact met je op om een eerste, vrijblijvende afspraak te plannen.

Goed om te weten: Een volledig verzorgde bruiloft op Pampus kost minimaal € 17.500 voor 80-100 personen. Dit is inclusief eilandhuur, catering & dranken, bijzonder vervoer naar Pampus en de logistiek van personeel/trouwambtenaar/materialen.

Lees meer

Details

Contact

fortwoning pampus
Muiden
Noord-Holland, Nederland
Tel: 0294-700236
Fax:
KVK-nummer: 41193482Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker