ss Rotterdam

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

ss Rotterdam

    010 2886666

The start of new memories

Onvergetelijk en romantisch. Relaxed en ongemoeid. Dat is zoals uw trouwdag zou moeten zijn! Op het ss Rotterdam, het grootste passagiersschip ooit in Nederland gebouwd, wordt het werkelijkheid.
 

We bieden u niet alleen een bijzondere trouwlocatie, maar zorgen er ook voor dat uw mooiste dag tot in de puntjes is verzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos: van arrangementen voor een volledige huwelijksdag (inclusief ceremonie, feest en diner) tot een spannende huwelijksnacht in één van onze authentieke kamers. Feliciteren, proosten en het aansnijden van de bruidstaart kan met mooi weer plaatsvinden op en van de zonnige terrassen of in de authentieke zalen. Het ss Rotterdam is niet voor niets door de gemeente Rotterdam benoemd tot officiële trouwlocatie!

Ook is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw fotoreportage, met ons fantastische uitzicht over de Maas en de waanzinnige Rotterdamse skyline. Op en top romantiek! Één van onze begeleiders neemt u mee naar de mooiste plekjes bij ons aan boord en zorgt ervoor dat u zo comfortabel mogelijk naar de verschillende locaties wordt begeleid.
 

De combinatie van culinaire top kwaliteit en warme, gastvrije service op een locatie met schitterend interieur en volop sfeer maakt van uw feest of diner een onvergetelijke happening. Kortom het ss Rotterdam is een unieke locatie voor een feest of trouwreportage. Daarnaast kunt u altijd gratis een afspraak maken om de locatie te komen bekijken.

Wij horen graag al uw wensen, ideeën en dromen, om zo de mooiste dag van uw leven mede mogelijk te maken! Voor het feest, ceremonie of diner zijn de mogelijkheden grenzeloos aan boord!
 

Lees meer

Details

Contact

3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 010 2886666
Fax:
KVK-nummer: 24380778Ervaringen

Schrijf een ervaring
Ervaringen met ss Rotterdam Waardering 8 van maximaal 10 op basis van 1 ervaringen.

Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker