Landgoed Rhederoord

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Landgoed Rhederoord

    026-4959104

Landgoed Rhederoord ligt nabij Arnhem in het dorpje De Steeg. Ons statige landhuis op 12 ha. park geeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei en de bossen van de Veluwezoom. Op het landgoed kan een complete bruiloft gevierd worden, met al uw vrienden en familie, van trouwen tot diner & van feest tot overnachting! Onze diverse sfeervolle zalen bieden plaats aan ruim 300 gasten. De wijnkelder en de pub nodigen uit tot proeverijen en het park lokt aan tot picknick of High Tea...

Na het ja-woord openen wij de bordesdeuren en overhandigen wij u in onze tuin een vrolijk glas bubbels vanonder de eeuwenoude rode beuk. Het glas wordt geheven om feestelijk te proosten! Ook staat er een prachtige bruidstaart in meerdere lagen voor u klaar om aan te snijden! Het huwelijksdiner vindt plaats in bijvoorbeeld onze robuuste Brantsenzaal of de sfeervolle Rode Zaal. Bij een zwoele zomersvond kunt u er ook voor kiezen om het diner geheel in de tuin te laten plaatsvinden. Daar wij werken met biologische en streekeigen producten van onze favoriete leveranciers, kunt u een smakelijk diner verwachten! U kunt de invulling van het huwelijksdiner met onze chefkok bespreken, zodat het geheel naar uw smaak is!

Vervolgens is het tijd voor uw wervelende feest in onze Van Heeckeren Van Kell-zaal. Wij plaatsen de zaal informeel, met statafels en een paar kleine zitjes, maar vooral genoeg ruimte zodat iedereen lekker kan bewegen en met iedereen een praatje kan maken. Zodat uw gasten altijd wat te knabbelen hebben bij hun drankjes, plaatsen wij heerlijke huisgemaakte kaasstengels, nootjes en gemarineerde olijven op de bar en de (sta)tafels. Later op de avond bieden wij uw gasten vanaf plateau nog diverse culinaire koude en warme hapjes aan. Na een onvergetelijke dag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in onze imposante balkonkamer met ligbad en groot balkon, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft! Ook uw gasten kunnen blijven overnachten in één van onze 22 hotelkamers. De volgende ochtend kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjeshuwelijk.

Uiteraard is bovenstaande scenario slechts één van de vele mogelijkheden die het landgoed u biedt, wij heten u dan ook graag van harte welkom voor een afspraak om het landgoed 'live' kunnen laten zien en samen met u de 'grote dag' in te richten! Wilt u de locatie helemaal exclusief tot uw beschikking hebben? Ook dat kan! Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden en prijzen.

Graag tot ziens op Rhederoord!

Lees meer

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Bos, Bruidssuite, Danszaal, Tuin
 • Services
  Bediening, Decoratie, Exclusieve huur, Fotoreportage, Geluidsapparatuur, In-house Catering, Kinderopvang, Live muziek
 • Capaciteit
  - - 200
 • 1-persoonskamer(s)
  1
 • 2-persoonskamer(s)
  21
 • Feest mag duren tot
  1:00
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Contact

Parkweg 19
6994 CM De steeg
Gelderland, Nederland
Tel: 026-4959104
Fax:
KVK-nummer: 09143167Locatie


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker