Amsterdam Museum

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Amsterdam Museum

    +31 (0)20 5231 822

Het Amsterdam Museum organiseert in samenwerking met Vermaat feestelijke ontvangsten, besloten diners en vergaderingen die in het Museumcafé Mokum of in de verschillende andere zalen van het Amsterdam Museum kunnen plaatsvinden. Het voormalige Burgerweeshuis, waar het museum en Museumcafé Mokum in gehuisvest zijn, vormt met haar schitterende binnenplaatsen en diverse zalen een uniek decor voor ieder ontvangst.

Door het gehele gebouw zijn verschillende zalen, met elk een eigen ambiance en mogelijkheden, gedurende het gehele jaar beschikbaar voor uw bijeenkomst of evenement. Het museum biedt u vrijwel alle faciliteiten die nodig zijn om uw ontvangst compleet te maken en Museumcafé Mokum beschikt daarnaast over uitstekende cateringmogelijkheden.

Onze salesmanager bespreekt graag alle mogelijkheden met u door zodat alles op uw wensen afgestemd kan worden. Uiteraard bieden wij u de gelegenheid om op locatie en in een persoonlijk gesprek de details nader te bespreken. Wij denken graag met u mee om uw dag tot een groot succes te maken.
 

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
Museumcafé MokumMuseumcafé Mokum165 m2100250110250-Het recent gerenoveerde Museumcafé Mokum is een sfeervol ingericht museumcafé met een echt Amsterdamse kaart en eigentijdse uitstraling. Het terras, lang geleden de speelplaats van de jongens van het Burgerweeshuis, is een oase van rust middenin hartje Amsterdam. De naastgelegen Amsterdam Galerij (voorheen Schuttersgalerij) is een unieke setting voor een exclusief diner..
Het GewelfHet Gewelf60 m260802580--Onder het Amsterdam Museum ligt het prachtige Gewelf. Deze historische ruimte is geschikt voor het houden van presentaties, vergaderingen en borrels. Het Gewelf is tevens een bijzondere locatie voor een huwelijksinzegening. Het Gewelf biedt 60 zitplaatsen en 80 staanplaatsen..
Amsterdam GalerijAmsterdam Galerij177 m210010060--De Amsterdam Galerij is de overdekte kunststraat van Het Amsterdam Museum waar u in stijl kunt dineren, een presentatie of receptie kunt houden. In deze historistische ambiance verblijft u tussen de 17e-eeuwse portretten van vooraanstaande leden van het schuttersgilde die in tijden van nood de stad Amsterdam verdedigden..
JongensbinnenplaatsJongensbinnenplaats-150250150---De Jongensbinnenplaats, lang geleden de speelplaats van de jongens van het Burgerweeshuis, is een oase van rust middenin hartje Amsterdam. Deze binnenplaats is ideaal voor ceremonie, receptie en/of diner..

Details

Openingstijden en contact

maandag
-
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Sint Luciënsteeg 27
1001AC Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Tel: +31 (0)20 5231 822
Fax:
KVK-nummer: 34315763Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker