Museum Boijmans Van Beuningen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Vraag vandaag informatie aan en maak kans op een Rituals pakket.


Beste tijd voor contact:Verstuur bericht
Sluiten

Museum Boijmans Van Beuningen

    010 44.19.400

Het museum beschikt over prachtige zalen waar al vaak bijzondere gasten zijn verwelkomd: leden van de Koninklijke familie, kunstenaars als Salvador Dalí en Olafur Eliasson, verschillende minister presidenten en hoogwaardigheidsbekleders uit het buitenland. De zalen hebben een rijke geschiedenis. Dienden de zalen vroeger als directieruimten of bibliotheek, nu zijn ze omgetoverd tot schitterende ontvangstruimtes.

Evenementen
Het museum biedt de mogelijkheid verschillende evenementen in deze zalen te organiseren. Congressen, recepties, vergaderingen, maar ook galadiners en concerten kunnen er met succes worden ondergebracht. De variatie aan ruimtes leent zich daar uitstekend voor. Er zijn lichte en ruime zalen, maar ook voor kleine gezelschappen zijn er sfeervolle ruimtes beschikbaar. Bijeenkomsten buiten openingstijden van het museum behoren tot de mogelijkheden en maken uw evenement extra bijzonder en exclusief.

Gebruik van zalen
Museum Boijmans Van Beuningen beschikt over vijf zalen, die geschikt zijn voor zowel grote als kleine groepen. De zalen ademen de sfeer uit van de jaren dertig toen het museum gebouwd is, maar komen vanzelfsprekend tegemoet aan de huidige moderne wensen.

Auditorium
Het auditorium is een congreszaal met een podium en vaste zitplaatsen voor 220 personen. Deze ruimte is voorzien van alle technische faciliteiten zoals een geluidinstallatie, beamer, draadloze microfoons, diaprojector, overheadprojector, laptop, enzovoort.

Lijstenzaal en Tegelzaal
Beide zalen hebben een capaciteit van maximaal veertien personen in een vaste carréopstelling, geschikt voor vergaderingen, cursussen en workshops.

Oude bibliotheek
Een rustige ruimte voor maximaal 24 personen in carréopstelling. De Oude Bibliotheek kan ook gebruikt worden voor congressen en seminars: 65 zitplaatsen in theateropstelling.

Het paviljoen, een ruimte met uitstraling
Het Paviljoen Van Beuningen-de Vriese kan dienen als stijlvolle ambiance voor een receptie of groots diner. Deze bijzondere ruimte kan worden gehuurd voor bijvoorbeeld ontvangsten, bedrijfspresentaties, personeelsavonden en productpresentaties. Voor een staande receptie is de capaciteit maximaal 400 gasten, bij een uitgebreid diner kunnen 300 mensen aanzitten. De zaal wordt alleen buiten openingstijden verhuurd. Het paviljoen biedt een prachtig uitzicht op het Museumpark en de beroemde beeldentuin van het museum. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van het zomerterras.

Kennismaking met kunst
Een museumbezoek maakt uw bijeenkomst extra aantrekkelijk. Deskundige gidsen verzorgen rondleidingen, die afgestemd zijn op belangstelling en kennisniveau van de groep. Er is de mogelijkheid een aspect van de collectie of een tentoonstelling nader te bekijken, of u kunt een algemene rondleiding reserveren. Ook kunnen deskundigen een inleiding verzorgen over het museum.

Relatiegeschenken
Het museum heeft talloze relatiegeschenken om uw gasten een blijvende herinnering te geven aan een fantastische ontvangst. Denk hierbij aan een mooie catalogus van de bezochte tentoonstelling, het collectieboek van het museum, de prachtige museumagenda, een voucher voor een kosteloos bezoek aan het museum et cetera.

Catering
De zalen kunnen overdag en ’s avonds gehuurd worden met een op maat gemaakt cateringarrangement, variërend van een koffietafel tot diner. Het paviljoen kunt u huren buiten openingstijden van het museum. Voor uw ontvangst kunt u een keuze maken uit een uitgebreid cateringaanbod.

Lees meer

Ruimtes / Zalen

RuimtenaamOpp.ReceptieCeremonieDinerFeestHoogteDaglichtOmschrijving
LijstenzaalLijstenzaal33 m230301430-De Lijstenzaal is ingericht met en geïnspireerd op kunstwerken uit de collectie..
TegelzaalTegelzaal31 m230301430-De Tegelzaal is ingericht met en geïnspireerd op kunstwerken uit de collectie..
AuditoriumAuditorium165 m2230----Het auditorium beschikt over een podium en vaste zitplaatsen voor 230 personen. Deze ruimte is voorzien van alle technische faciliteiten. Bij mooi weer kunt u direct vanuit het auditorium de Museumtuin in voor een mooie lunch of afsluitende borrel..
Oude BibliotheekOude Bibliotheek53 m240504050-De Oude Bibliotheek is een persoonlijke, intieme ruimte van bescheiden afmetingen. De sfeer is die van de jaren dertig van de vorige eeuw, toen het museum werd gebouwd..
Restaurant PaviljoenRestaurant Paviljoen352 m2130400130400-Het Paviljoen Van Beuningen-de Vriese, het museumrestaurant, is een ontwerp van de architect Hubert-Jan Henket. Door de glazen wanden heeft u een prachtig uitzicht op het Museumpark en de beeldentuin van het museum. Het is een stijlvolle ambiance voor een receptie of feest (400 gasten), een groots diner (130 gasten) of een buffet (300 gasten). Het Paviljoen is alleen buiten openingstijden beschikbaar voor verhuur. .
EspressobarEspressobar83 m240655065-De Espressobar is een modern café met wisselende muurschilderingen van steeds andere hedendaagse kunstenaars..
EntreegebiedEntreegebied--500-500-Het nieuwe entreegebied is toegankelijk via de binnenplaats van het museum en beslaat de gehele benedenverdieping van het tentoonstellingsgebouw van de architect Alexander Bodon (1973) en de recente aanbouw van het architectenduo Robbrecht en Daem in 2003. Het entreegebied is alleen buiten openingstijden beschikbaar voor verhuur..

Details

 • Locatie type
 • Officiele trouwlocatie
 • Receptie
 • Diner
 • Feest
 • Overnachten
 • Kenmerken
  Tuin
 • Services
  Bediening, Exclusieve huur, In-house Catering, Presentatieapparatuur
 • Capaciteit
  - - 250
 • Feest mag duren tot
  2:00
 • Talen die wij spreken
  Nederlands

Tarieven

 • Minimaal af te nemen uren
  4

Openingstijden en contact

maandag
Gesloten
dinsdag
-
woensdag
-
donderdag
-
vrijdag
-
zaterdag
-
zondag
-

Museumpark 18-20
3015 CX Rotterdam
Zuid-Holland, Nederland
Tel: 010 44.19.400
Fax: 010 43.60.500
KVK-nummer:Locatie


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker